Gyes-en lévő anya ha újra teherbe esik, hogy tudja kérelmezni a terh 3. honapjától a támogatást?
Szia!ne foglalkozz a kàrogokkal,a mai vilàgban mindent ki kell hasznàlni amit tudsz,csak magadat nèzd,te hogy jàrsz anyagilag a legjobban.
Èn is gyed alatt lettem terhes,igènyeltem rà a tp,nem azèrt mert a megèlhetès mullott rajta(egyszerre kaptam gyedet,tp).De ha màs kihasznàlja akkor te mièrt ne??jaa mert egyeseknek nem tetszik a pàrhuzamos folyosítàs :) vicc
Nekem se tetszik sok minden,de mèg is van...pl àr emelès...
Hozzászólok,mert én is ebbe a cipőbe járok
Én kozmetikus, műkörmös, és masszőr vagyok,saját vállalkozásom van 8 éve
Első terhességnél,rengeteget dolgoztam,szombaton és vasárnap is,hogy a járulék befizetése után maradjon 300e ft a zsebemben
5 hónapos terhesen elmentem tpre
Most gyeden vagyok jelenleg,visszamentem dolgozni,dolgoztam 2 és fél hónapot pozi teszt elött
Első vizsgálatkor,7+2 hetesen a doki egyből javasolta a táppénzt,mivel jön megint a Covid,ne dolgozzak,mert rengeteg emberrel találkozok
Elvittem a háziorvosomnak a javaslatot,és kiírt táppénzre
Igy kapom most a gyedet,az első gyermek után,meg a táppénzt a 2.baba után
Valószínű nem dolgoztam volna végig,talán október végéig,de ha már javasolta a doki,én is éltem vele,mint sokan mások
Nem érzem azt,hogy ez táppénz csalás! Ez nem az a kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!