Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Gyes-en lévő anya ha újra...

Gyes-en lévő anya ha újra teherbe esik, hogy tudja kérelmezni a terh 3. honapjától a támogatást?

Figyelt kérdés
vissza terveztem menni munkába a GYED végén, viszont ebben a helyzetben maradunk otthon. ezesetben hogyan és kinél lehet elintézni azt, hogy megkapjam a második babával a 3. hónaptól a támogatást? (Első babával végig dolgoztam terhesen és megvan az egyhuzamban 2 év is első gyerek előtt )

2021. aug. 8. 06:58
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
33%

Szia!ne foglalkozz a kàrogokkal,a mai vilàgban mindent ki kell hasznàlni amit tudsz,csak magadat nèzd,te hogy jàrsz anyagilag a legjobban.

Èn is gyed alatt lettem terhes,igènyeltem rà a tp,nem azèrt mert a megèlhetès mullott rajta(egyszerre kaptam gyedet,tp).De ha màs kihasznàlja akkor te mièrt ne??jaa mert egyeseknek nem tetszik a pàrhuzamos folyosítàs :) vicc

Nekem se tetszik sok minden,de mèg is van...pl àr emelès...

2021. aug. 10. 06:18
 32/35 anonim ***** válasza:
78%
gyes alatt lettél terhes?
2021. aug. 13. 14:29
 33/35 anonim ***** válasza:
28-as vagyok, látom szépen lepontoztatok, pedig amit írtam az így van, mint ki is derült. Könyvelő/bérszámfejtő vagyok.
2021. aug. 27. 19:39
 34/35 A kérdező kommentje:
28* nem pontoztalak le, nekem pont a valaszoddal esett le mivel kevertem össze ezt az egész témát.
2021. aug. 30. 13:04
 35/35 anonim ***** válasza:

Hozzászólok,mert én is ebbe a cipőbe járok

Én kozmetikus, műkörmös, és masszőr vagyok,saját vállalkozásom van 8 éve

Első terhességnél,rengeteget dolgoztam,szombaton és vasárnap is,hogy a járulék befizetése után maradjon 300e ft a zsebemben

5 hónapos terhesen elmentem tpre

Most gyeden vagyok jelenleg,visszamentem dolgozni,dolgoztam 2 és fél hónapot pozi teszt elött

Első vizsgálatkor,7+2 hetesen a doki egyből javasolta a táppénzt,mivel jön megint a Covid,ne dolgozzak,mert rengeteg emberrel találkozok

Elvittem a háziorvosomnak a javaslatot,és kiírt táppénzre

Igy kapom most a gyedet,az első gyermek után,meg a táppénzt a 2.baba után

Valószínű nem dolgoztam volna végig,talán október végéig,de ha már javasolta a doki,én is éltem vele,mint sokan mások

Nem érzem azt,hogy ez táppénz csalás! Ez nem az a kategória

2021. szept. 20. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!