Gyes-en lévő anya ha újra teherbe esik, hogy tudja kérelmezni a terh 3. honapjától a támogatást?
Koronavírus?
Szerinted mennyire akarom a bioritmusabol kizokkenteni plusz a fertőbe ültetni h hazahozzon betegségeket , ismerősi körbe kismama elhunyt koronába persze az lesz a dolgom hogy kitegyem magunk mindennek mert te okoskodsz
Nem értesz a témához nem tudsz értelmesen válaszolni egy adott kérdésre. Vasárnap reggel 8:35 es egy kismamát oktatgatsz ki
Borzasztó szomorú életed lehet
Elég gáz.
Úgyhogy nem érdekel a te rosszindulatod. Szia.
Akkor tudod ezt megcsinálni, ha veszélyeztetett terhes vagy. Akkor tud kiírni a háziorvos.
Én is hasonló cipőben vagyok most, csak gyeden. Első terhesség alapján a második alapból veszélyeztetett lesz nekem. Azért a pénzért pedig én bőven megdolgoztam.
Amúgy úgy néz ki, hogy viszed a munkáltatónak írásban a kérelmet a fizetetlen szabadság megszüntetéséről valamint a terhesség tényéről, onnantól 30 napja van, hogy visszavegyen, és akkor tudod vinni a táppénzes papírt.
Kérdező, ne foglalkozz vele.
Elmehetsz táppénzre, de ha el akarod kerülni hogy ilyen barmok belédkössenek, jelezd a munkahelyeden hogy lejárt a gyed és újra terhes vagy. Hidd el, ők sem akarnak majd visszavenni pár hónapra, nekik is csak nyűg lennél. Mivel terhes vagy ráadásul ki se rúghatnak,szóval mindenki akkor jár a legjobban ha táppénzen vagy.
Az meg hogy egyesek azzal jönnek hogy régen mennyivel szarabb volt, teljesen nonszensz...
Utolsó. Köszönöm
Van erre űrlap vagy saját szöveggel szerkeszthető ?
Egyébként így ha elmondod a terhességet munkahelyen is köteles visszavenni vagy mondhatja hogy akkor már nem köszi?
A kötelező visszavétel is papíron kötelező , rengetegszer mondjak h most nem jó stb és ha arcoskodsz hogy jogod van hozza , visszavesz és 1 hónap múlva kirúg…
Mivel terhes vagy ráadásul ki se rúghatnak,szóval mindenki akkor jár a legjobban ha táppénzen vagy
Persze. Kifizetnek neki hat-hét hónap táppénz hozzárájulást, meg egy év szabadságot. Ami alaphangon minimum 30 nap, másfél havi bér. És nem most, hanem majd három év múlva, megemelt bérrel. Tényleg, szuper jól járt mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!