Cukros anyukák ha néha 8ast látok főétkezés után a cukormeron heti 1x,2x az nagyon nagy baj?
Mennyire árthat heti 1-2 ilyen alkalom a babának?
Vagy ekkora mérték meg nem? Csak 10 körüli?
Micsoda? 1-2 heti értéknél ekkora baj van?
Nem gondoltam.
Azt hittem nem szabad abból többet egyek azt kész.
Inzulin??
Mitől mértél ilyen magasat?
Tudom, hogy sok országban nem veszik komolyan, de neked is és a gyerekednek is veszélyes ha nem foglalkozol a cukroddal rendesen. Az ilyen ugrándozó cukrok megterhelik a kicsi szervezetét, és nagyobb eséllyel lesz már gyerekként cukorbeteg, te pedig II. típusú diabéteszes. Szóval ez nem csak annyi, hogy "abból nem szabad többet azt' kész".
Van egy fb-csoport, "terhességi cukorbetegség", melegen ajánlom, hogy lépj be. Ott tök sokat tudnak segíteni, és rengeteg hasznos infó van, amit érdemes megfogadni :)
Kitartást, és sok boldogságot a babához <3 :)
Nem mindegy, hogy mitől lett annyi. Ha tudod, mit szúrtál el, vagy egy-két ételről kiderült, hogy problémás, akkor ezentúl próbálj jobban vigyázni. Egyre több tapasztalatod lesz, de az is lehet, hogy egyre könnyebben is fölmegy majd. Nem vagyunk tökéletesek, én mondjuk havi egy 8 fölötti és heti egy kicsit 7 fölötti értéknél még olyan nagyon nem aggódnék. Persze a legjobb, ha minden tökéletes, de mindenki hibázik.
Ha tartod a diétát, szükséged van ennyi ch-ra, nem tudsz javítani az összetételen, akkor a diabetológussal kéne megbesznélni, mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!