Femibion- holnaptol kezdem el. És az van ráírva hogy " Vegyen be naponta egy tablettát kevés vízzel, lehetőleg valamelyik főétkezés során?

Figyelt kérdés

Na most, én 3szk dolgozom és vannak olyan napok mikor kedves s engergiám sincs a tuzhely mellett állni és munka előtt főzőcskézni. Akkor most mi??

Beszéltem az unokahugommal ő volt orvosnál és mondta meki au orvos hogy nem terhes és nem is biztos hogy valaha is teherbe fog esni, de azért kiírta neki a femibion 0 "gyogyszert rá 2honapra már terhes lett. És ő mondta hogy főétel után kell bevenni és mindig abba az idő pontba amikor bevettem az elsőt. Értitek nem?😅 Na de most én ezt hogyan is oldjam meg? Nem akarok rossz indulatu lenni de neki konnyu hisz meg a szulejivel lakik és nem dolgozik. Én meg....🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

2019. okt. 19. 20:38
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Az nem lenne nagy probléma ha én pl nem főétkezés után venném be? Ő azt mondja igen, mert akkor nem használ semmit és akkor feleslegesen veszem be!
2019. okt. 19. 20:40
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Hülye az az orvos.

Reggeli után szoktam bevenni.

2019. okt. 19. 20:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak egy vitamin. Nem csodaszer. Nem azért szedik a nők h teherbe essenek, hanem azért hogy a magzatnak és az anyának is megfelelő vitamin mennyiség legyen a szervezetében.

Tök mindegy h mikor veszed be!

Én folyamatos műszakban dolgoztam, és össze vissza szedtem. Volt h 2-3 napig elfelejtettem bevenni.

Mégis terhes lettem az első hónapban h elkezdtem szedni (én Elevitet szedtem)

2019. okt. 19. 21:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Úr isten..így túlkomplikálni valamit..🤷🏻‍♀️😂
2019. okt. 19. 21:11
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Hát ez csak egy vitamin, akkor veszed be amikor akarod... Én a gyógyszereknél se nagyon tartom be ezeket 😬
2019. okt. 19. 21:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem a vitamintol fogsz teherbe esni 😂

En altalaban reggeli utan veszem be, igy kialakult egy rutin es viszonylag ritkan felejtem el bevenni. De nem azert, mert ugy "kell".

2019. okt. 19. 21:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Végülis miért ne hallgatnál egy ilyen okos kislányra, aki a "szüleji" nyakára szül gyereket és dolgozni is lusta.

A vitamintól nem leszel terhes. Azért célszerű evés környékén bevenni, hogy a zsírban oldódó vitaminoknak is legyen miben felszívódniuk. De nem muszáj minden nap ugyanakkor.

2019. okt. 19. 22:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor veszem be mikor épp eszembe jut. Vagy mikor a rosszullétek épp engedik. De mielőtt teherbe estem se foglalkoztam vele, csak ne felejtsem el.
2019. okt. 20. 06:39
 9/14 A kérdező kommentje:
Én azt tudom nagyon jó, hogy nem a vitamintól leszek terhes!! Csak gondoltam megérdeklődöm mielott elkezdem. És nem bonyolítom tul a dolgot, de 3éve hogy nem jön a baba.
2019. okt. 20. 08:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha 3 éve nem jön a baba, akkor pláne nem vitamin kell, hanem orvos.
2019. okt. 20. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!