Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lh teszt kérdés? 8-10db elég...

Lh teszt kérdés? 8-10db elég egy 35-42napos ciklushoz? Vagy ennél többre van szükség? A gondolt ovulációtól naponta vagy elég 2naponta tesztelni?

Figyelt kérdés
Neten rendeljem?Normál érzékeny vagy az extra a jobb? Vagy megbízhatóbb a Rossmannba a Facellás?Van jelentősége hogy este vagy reggel tesztelnék? Köszönöm, ha valaki segít.
2017. dec. 20. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:

20as a legeslegjobb, a legideálisabb. 10es becsaphat ,20as felett nem egyertelmu mindig

Nekem 31-32 naposak vtam a ciklusaim.

Elso korben 12 dbot rendeltem.

10et hasznaltam el (delutan használd v.kora este)

Utana lattam h 17. Napon volt ovu igy tudtam h maskor eleg lesz 4-5db mert csak 14.naptól teszteltem.

De vegul nekem nem volt rendes ovum. Nem repedt a tuszo.

2017. dec. 20. 18:25
 2/5 Norman Bates ***** válasza:

Nem a ‘gondolt ovulaciotol kell tesztelni, az mar keso is lehet.

Ha 35. Napbol indulunk ki, akkor 35-14=21 kb 21. Ciklusnapon ovulalsz, tehat 18. Ciklusnaptol tesztelj naponta.

Az ovuteszt az LH hormont nezi, az ovu ELOTT megy fel, ovukor mar negativ. Pont az a teszt lenyege h megjosolja az ovut es meg elotte egyutt tudjatok lenni.

2017. dec. 20. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagyon igaza van a másodiknak. 18. ciklusnaaptól a 30. ciklusnapig kellene tesztelj, abban az esetben a leghosszabb ciklusod esetén is megtörténik az ovu.

Az Lh szintet méri ami ovu előtt 12-36 órával a legmgasabb így akkor pozitív a teszt. Persze előfordulhat hogy nem reped meg mégis pozi a teszt, de ez viszonylag ritka.

20 normál érzékenységűvel érdemes próbálkozni aztán ha sok napig pozitív akkor lehet váltani 30 ra, ha meg egyszer sem lesz egyértelmű pozi akkor meg lehet próbálni aa 15 vagy 10 érzékenységűt.

Nekem aa 15-ös érzékenységű vált be.

Egyébként ilyen hosszú ciklusnál azért esélyes, hogy nincs ovu és valami probléma van.

2017. dec. 20. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:

1vagyok azt lehagytam h ilyen ciklushozz mellett legalabb 17.ciklusnaptól tesztelj de akar elobbis. Sose tudni

Fastest.hu oldalrol rendelj en 2 evig onnan vettem a teszteket es beváltak. ( a terhes is és abbol van ott 10es erzekenysegu is ami nagyon szuper)

2017. dec. 20. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Délután kell tesztelni, nekem is hasonlóan hosszú ciklusaim vannak, 16.napon szoktam elkezdeni a tesztelést, 19-28. nap között szokott pozitív lenni. Normál érzékenységgel érdemes kezdeni, én 30 db-os csomagban rendelem, úgy olcsóbb a csomag és a szállítási költség is, ebből 3 hónap ki szokott jönni. A legolcsóbb is mutatja, nem érdemes drágát venni, minden nap kell tesztelni, mert egyik napról másikra is lehet pozitív. (na jó ha a 16. napi tök fehér akkor ki szoktam hagyni a következő napot.. )
2021. júl. 16. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!