2 hetes babám szépen szopik, de a gyereorvos azt mondta, hogy naponta 1 dl babavizet adjak neki, szükség van rá?
szia!
nem sárgult be a babád? mert nekem a picurom besárgult, és nekem azért tanácsolta a dokinő, hogy jobban ürüljön neki a szervezetéből.
megint én vagyok.
na szóval: az én babám is besárgult, és az bosszant, hogy kb. csak akkor tanácsolták ezt nekem amikor 5 hetes volt, mert mióta adom neki a vizet, azóta látványosan ürül ki a szervezetéből, mert aranyomnak látom a szemfehérjén, mert olyan sárga volt neki, mint a tojás:) most már szépen lement neki. Ja és ne csodálkozz ha kicsit zöld lesz a kakija is mert az is annak a jele:) úgyhogy én is csak azt tudom tanácsolni hogy add neki a vizet, de csak addig kell amíg le nem megy neki a sárgaság. Én már nem adok neki minden nap.
Nem kell neki víz, mert az anyatej hígabbja szomjoltó, aztán a dúsabb része van az éhségre..akkor kell egy-két kiskanál víz, ha nagyon meleg van a lakásban a fűtés miatt..
Te jól tudod, nekem pont most mondták kedden egy tanfolyamon, hogy felesleges, de adható...elronthatja a szoptatás menetét.
nyílván adni kell neki ha az orvos azt mondta..
milyen világban élünk ahol többet ad valaki egy ismeretlen internetező szavára mint az orvoséra?
meg különben is.. mi baja lesz a gyereknek a víztől? semmi.. nyugodtan lehet neki adni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!