Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ma + lett a tesztem.Két orvos...

Ma + lett a tesztem.Két orvos között vacillálok. Dr.Timmermann Gábort vagy Dr.Lintner Balázst ajánlatátok inkább?Mikor érdemes időpontot kérnem?Történetem lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

5 év fogamzásgátló szedés után 5 hónapig nagyjából mindig 33-37 napos ciklusaim voltak. Utolsó mensim utolsó napja január 30-volt. Februárban nem jött meg, március 2.-ára írta a naptár. Így ma 11.napja késik. Több tesztet is csináltam, február 28-án még negatív volt. Azóta több teszt is csak alig látható vagy időn túl mutatta a második csíkot. Viszont ma a 11.napon egy percen belül is jól látszódott a második, már kicsit erősebb csík. Szeretnék megbízható, rendes szakembert választani, ebben kérem a segítségeteket! :)

2021. márc. 12. 14:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a csopi nevét és hogy megosztottad a tapasztalatod! :)
2021. márc. 13. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!