Győri kyncs-ről mi a vélemény? Érdemes Nagy Sándorhoz járni terhesgondozásra?
Én 2 embertől hallottam, hogy beijesztették őket,csináltak velük drága teszteket.Már mindketten szültek egészséges babájuk lett.
Engem nem szivattak meg szerencsére,de az egyik recepciós stílusa bicskanyitogató 😂
Én csak a kombi tesztet és a szivultrahangot csinaltattam velük, terhesgondozást másik doki csinálta.
Feleségem egy 30e Ft-os vizsgálaton volt ott, a vizsgálatot végző szonográfus stílusa volt minősíthetetlen. Feleségem sírva jött haza.
Ettől még Nagy Sándor lehet szakmailag és emberileg is kiváló, őt nem ismerjük.
200e Ft-os vizsgálatra senki nem akarta rábeszélni őt, de hát felnőtt emberek vagyunk, ha vállaltuk volna, utólag biztos nem szidnánk őket emiatt.
Én csak a 12 hetes kombinált teszten voltam, terhesgondozásra a saját városunkban járok.
Én meg voltam elégedve. A védőnő kicsit megijesztett, hogy készüljek fel, mert bunkók lesznek. Kellemeset csalódtam, velem mindenki nagyon aranyos és kedves volt. A recepciósok is, a szonográfus hölgy is. A dokikat nem ismerem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!