Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ha dúlát fogadnék, mikor érdemes?

Ha dúlát fogadnék, mikor érdemes?

Figyelt kérdés
Mármint várandóssági hetek szerint mikor érdemes. Nem is feltétlenül a szüléshez, de hogy bevezessen a dolgokba és hogy valakivel meg tudjam beszélni a kérdéseim és érezzem hogy szakértő támogatás van mellettem.

2020. nov. 26. 12:40
A kérdező szavazást indított:
5-8. hét között
9-12. hét között
13-16. hét között
17-24. hét között
25. hét után
8 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Attol fugg, milyen szakertore gondolsz. Szulessel kapcsolatban egy dula pont annyira szakerto, mint te vagy en, nekik nincs altalaban szakiranyu vegzettseguk, ok a megfelelo helyre tudnak tovabbiranyitani, akire te gondolsz, az szerintem a bába szülési kérdèsekben, vagy a szoptatási tanácsadó szoptatással kapcsolatos kérdésekben. A dúlat pl. akkor érdemes szerintem felfogadni, ha nincs aki vigyazzon a nagyobb gyerekre, vagy pl. szules utan kulonosen hasznos lehet egy gyermekagyas dula, aki elvegzi a haz koruli teendoket, es atiranyit szakertohoz, ha olyan jellegu kerdesed van.
2020. nov. 29. 22:45
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Első te nagyon nem vagy képben..
2021. jan. 20. 08:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!