Cukorterhelés előtt érdemes pár napra hanyagolni az édességet?
Jövő héten megyek cukorterhelésre. Mostanában sajnos elég édesszájú lettem, terhesség elején inkább a sós ment. Arra gondoltam, hogy a hétvégén hanyagolok mindent ami édes, cukros. Ez segíthet az eredményen? 😅
Ne haragudjatok, ha hülye kérdés, első babámat várom, teljesen tapasztalatlan vagyok.
Alapjáraton nem vagyok cukros, de gondolom ez most nem igazán számít
Nem számít, és jobb, ha kiderül, ha cukorbetegséged van, mert csak akkor tudsz vigyázni magatokra diétával, inzulinnal, amit az orvos előír.
Nekem volt terhességi cukrom, pedig alig ettem a teszt előtt szénhidrátot. Nem mondom, irtó rossz a diéta, de nagyon megéri egy egészséges babáért.
Nem az lenne a lenyeg h kideruljon ha valami nem stimmt?
Etkezz ugy ahogy szoktal, ez fontos!
Ha csalsz, kesobb iszod meg a levet.
Mindent ugyanúgy.. annyi hogy 8-10 órával a vèrvétel előtt szokták javasolni, hogy ne együnk..
Vizet fogyassz rendesen, reggel is az elsö vérvétel elött, mert rosszul leszel. Plusz a 120 perc alatt sem javasolják, hogy igyál a cukros keveréken kívül.
Jah és ne akard befolyásolni.
Ha gond van az a legjobb, ha kiderül
A gdm nagyon veszélyes
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!