Magánorvosnál vagy kórházba mentetek az első vizsgálatra?
Egy éve volt korai vetélésem, sztk-ba rohantam mikor elkezdetem vérezni, semmit nem kaptam. Egy hét múlva visszahívtak, de a tesztjeim is halványodtak, tudtam, hogy már nincs mit tenni. A következőnél biztosan magándokihoz megyek, mert lehet ott kaptam volna pl.progeszteront és segített volna megtartani a terhességet. Lehet, hogy nem, nincs rá garancia.
Amúgy 10 évvel ezelőtt a fiammal volt fogadott dokim, de egy cseppet sem volt figyelmesebb velem szüléskor, mint azzal aki nem fogadta fel.
Első terhességnél nem volt dokim, az elejétől vérezgettem. Sztk-ba mindig máshoz kerültem. Sajnos elvetéltem. Arra jó volt az sztk, h.ott ismertem meg a későbbi magándokimat, akinél végül szültem.
Engem megnyugtatott, h.elérhettem megadott időben telefonon is pl.soron kívül behívott egy gyors uh-ra.
szerintem írj ki egy szavazást:
Elégedett voltál a fogadott orvosoddal?
Igen
Nem
Hidd el, itt a legtöbben, akik síelő orvosokról írnak, a szomszéd unokatesójának a barátnőjének a nagynénjétől hallották a sztorit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!