Magánorvosnál vagy kórházba mentetek az első vizsgálatra?
Csak magánorvoshoz jártam. Sztk-ba az életbe nem teszem be többé a lábam nőgyógyászhoz, úgy megaláztak még a terhesség előtt.
Magándokim egy tündér, nála is szültem magánkórházban. Csodálatos szülés volt. Nekem pl az is fontos volt, hogy nő legyen az orvos.
Kérek szépen mindenkit, hogy ne pontozza már le a másikat! Nem tudom, hogy miért nem volt hasznos az első 2 hozzászóló válasza..
Köszi mindenkinek! :) Magán orvoshoz fogok menni, úgy döntöttem már ez a pár válasz után.
Ha nem internetről szeretnéd megtudni, hogy mi áll a vizsgálati eredményeiden és van rá anyagi lehetőséged is, akkor sok esetben hasznosabb, jobb ha magán rendelésre mész. Ott általában hozzád is szólnak, elmondják mit látsz a monitoron, mi vár a vizsgálaton és kérdezhetsz is. Na meg nem írnak fel neked gyógyszert anélkül, hogy vizsgálnának.. Ettől függetlenül, ahogy írták is, nem kötelező felfogadni az orvost szülésre, nem elvárás, hogy nála is szülj. Főleg hogy lehet tavasz után már nem is lehet állami intézményben magán orvossal szülni.
Ha nem a legdrágább dokihoz mész, akkor a 9 hónap alatt ez kb havonta 10.000 forintot jelent. Budapesti árakat most nem tudok. A szülés pedig vagy fix tarifa alapján van vagy etikai szabály, hogy minimum a terhesgondozás árának tízszerese.
Viszont ha a körzeti nőgyógyász egy jó szakember és szereti is amit csinál és a körzeti kórházban is jó orvosok vannak, akkor szinte fölösleges a magán út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!