Az UH-n megmondtak hogy 7 hetes terhes vagyok, mi a következő lépés?
De itt most arra tért el a kérdés, KELL-e a, kiskönyv. Erre a válasz, hogy nem KELL.
A kérdező nyugodtan elmehet nélküle és ha nem akarják megvizsgálni, jelezheti, hogy panaszt tesz.
17
Nàlunk nem adnak beutalór a koskönyv a veutalo a vérvételre az uh-ra i
/ más kérdés, hogy magzatdiagnosztikai központban csináltattam az összes nagy Uh-ot ott pedig csak megkerdezik van-e)
Nálunk is kötelező a kiskönyv!
Sem vérvételen, sem genetikain nem fogadnak nélküle...
Beutalót pl laborba nem is kaptam, mert a kiskönyv volt az.
És ezt a kiskönyvet csak a védőnő állíthatja ki.
Azért mert máshol máshogy van, nem kell a kérdezőt összezavarni, ki tudja náluk hogy működik.
Illetve azért mert neked nemtudom hányas válaszoló az a gyanúd, hogy nem kötelező, még nem biztos, hogy így is van. Nem véletlen építették bele őket a terhesgondozás részbe. Ha mar ilyen tényekkel dobálózol, valamivel alá is támaszthatnád... én sem állítom 100%ra, hogy kötelező (terhesség alatt, mert gyerek mellett 100%ra tudom, hogy az) mert nem fogok utánaolvasgatni. Így nem állítok fals infókat...
23-as, nem az a gyanúm, hogy nem kötelező, hanem jogszabályi tény, hogy nem kötelező.
Ha nem fogadnak kiskönyv nélkül, az jogsértő. A kiskönyv IS lehet beutaló, de nem muszáj, hogy az legyen, én sehova nem használt beutalóként.
Genetikai UH-ra meg nem is kell konkrétan be utaló, azt kötelesek elvégezni, ha odamész.
Tudod, ki küldene el engem ultrahangról kiskönyv hiányában, ha kivettem rá egy szabadnapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!