Megmondta volna, ha terhes vagyok?
Figyelt kérdés
8-9 hetes terhes lennék,kétszer is csinált hasi ultrahangot,de nem talált semmit,én se láttam,h lenne ott vmi.2012. máj. 14. 14:54
1/10 anonim válasza:
Nem, direkt eltitkolta volna, hogy kib.asszon veled.
Szerinted??
De nem értem miért nem lehet megmondani az orvosnak, ha terhességre gyanakodsz. Nem lett volna egyszerűbb megkérdezni tőle, hogy "nincs baba?".
2/10 A kérdező kommentje:
azt mondta,h nincs
2012. máj. 14. 14:57
3/10 anonim válasza:
És szerinted direkt elhallgatná? Vagy mégis mit gondolsz? Komolyan nem értem. Azt mondta, nincs baba. Miért mondta volna azt, hogy nincs, ha van?
De ha ennyire nem bízol meg az orvosban, miért nem csinálsz egy terhestesztet?
4/10 anonim válasza:
Akkor nincs. A nőgyógyászok nem arról híresek, hogy eltitkolják, hogy terhes vagy és jót kacagnak, hogy meglepődsz, mert beindul a szülés.
5/10 anonim válasza:
Ha azt mondta, akkor úgy is van. Vagyis nincs. Mármint baba. Nem hiszem, hogy el akarná titkolni előled a saját gyerekedet... De ha mégsem bízol benne, akkor nyugodtan fel lehet keresni egy másik dokit.
6/10 anonim válasza:
Miért került sor UH-ra? Nőgyógyász utalt oda, vagy belgyógyász? Bár a terhességet mindenképpen észre vennék a 9. héten.
7/10 A kérdező kommentje:
magamtól mentem,egy hónapja késik a menzeszem
2012. máj. 14. 15:09
8/10 anonim válasza:
Szándékosan nem titkolhatta el, mert amiatt beperelheted. 8-9 hetes terhességet észre kell venni hasi uh-gal is.
9/10 anonim válasza:
És ennyi? Nem vagy terhes és mehetsz haza? Nem küldött laborra, nem mondta, hogy gyulladásod van, nem adott gyógyszert? Micsoda orvosok vannak! Ha így történt.
10/10 A kérdező kommentje:
gyullad§som sincs,viszont rengeteget fogytam,a késést ez okozta
2012. máj. 15. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!