Miért hiszem azt mindig, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Nem volt még szexuális kapcsolatom,de egy hónapja késik a menzeszem.Elmentem kétszer is nőgyógyászhoz,csinált hasi uh-t,nem talált semmit.Amíg nem voltam nőgyógyásznál,terhességi tüneteket produkáltam,de amint megmondta a nőgyógyász,hogy nem vagyok terhes,minden elmúlt.Ennek ellenére mégis azt képzelem,h terhes vagyok.2012. máj. 13. 13:42
1/5 anonim válasza:
Mert az elméd produkálja a tüneteket, amiben nagyon hiszel az valamilyen formában megjelenik, de ha nem volt szexuális kapcsolatod akkor miért hiszed ezt? meg minek mész nőgyógyászhoz, vegyél terhességi tesztet, az is megnyugtat.
3/5 anonim válasza:
Csak dugásból lehet gyereket szülni. Próbáld meg, legalább egyszer. Nem rossz.
4/5 anonim válasza:
Nem értem, hogy mégis hogy francba tudod beképzelni a terhességet, ha nem is szexelsz.
Ez kb. olyan, mintha folyamatosan attól rettegnék, hogy lezuhanok egy repülővel, holott nem is ültem/ülök repülőn.
Szerintem ez már mentális probléma.
5/5 anonim válasza:
Menj el pszichológushoz ezzel a problémáddal. Megtanít helyes irányba terelni a gondolatodat relaxációval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!