Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért hiszem azt mindig, hogy...

Miért hiszem azt mindig, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Nem volt még szexuális kapcsolatom,de egy hónapja késik a menzeszem.Elmentem kétszer is nőgyógyászhoz,csinált hasi uh-t,nem talált semmit.Amíg nem voltam nőgyógyásznál,terhességi tüneteket produkáltam,de amint megmondta a nőgyógyász,hogy nem vagyok terhes,minden elmúlt.Ennek ellenére mégis azt képzelem,h terhes vagyok.
2012. máj. 13. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert az elméd produkálja a tüneteket, amiben nagyon hiszel az valamilyen formában megjelenik, de ha nem volt szexuális kapcsolatod akkor miért hiszed ezt? meg minek mész nőgyógyászhoz, vegyél terhességi tesztet, az is megnyugtat.
2012. máj. 13. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
2012. máj. 13. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak dugásból lehet gyereket szülni. Próbáld meg, legalább egyszer. Nem rossz.
2012. máj. 13. 14:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy mégis hogy francba tudod beképzelni a terhességet, ha nem is szexelsz.

Ez kb. olyan, mintha folyamatosan attól rettegnék, hogy lezuhanok egy repülővel, holott nem is ültem/ülök repülőn.

Szerintem ez már mentális probléma.

2012. máj. 13. 14:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Menj el pszichológushoz ezzel a problémáddal. Megtanít helyes irányba terelni a gondolatodat relaxációval.
2012. máj. 13. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!