Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azt hiszem, terhes vagyok....

Azt hiszem, terhes vagyok. Most mit tegyek? Teljesen kétségbeestem!

Figyelt kérdés

4. hónapja szedtem a fogamzásgátlót, amiről anya is tud. Viszont a 4. levél végén nem jött meg a megvonásos(ma van a szünet 6. napja, mindig a 2. napon jött meg), gondoltam csinálok a tesztet, hogy megnyugtasson. Erre pozitív lett... Ma reggel csináltam.

Fogalmam sincs, mit csináljak. Nem tudom, egyáltalán hogyan hozzam szóba itthon, meg a barátomnak sem tudom, hogy mondjam el, mert még csak fél éve járunk. Bár elvileg én vagyok neki a nagy ő, de hát ki tudja..

Szóval segítsetek légyszi, nem tudom, mit tegyek, annyira kétségbeestem.. :'(

17/L

2012. ápr. 27. 16:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%

Szia!

Mindenképpen mond el a szüleidnek, majd szépen nyugodtan gondold át hogy mit szeretnél, megtartani a kisbabát vagy elvetetni!

Majd írj akár privátba is, hogy hogy döntöttél!

2012. ápr. 27. 16:46
 2/23 anonim ***** válasza:
9%
Először is a barátodnak mond el, vagy hagyd elől a terhességi tesztedet, hátha megnézi, és rákérdez, hogy mi az? Azután, hogy megbeszéltétek a továbbiakat, álljatok mind a ketten édesanyád elé, és mondjátok el, hogy mi történt, és azt is, hogy ti hogyan döntöttetek.
2012. ápr. 27. 16:46
 3/23 anonim ***** válasza:

PEig el kell mondanod anyukádnak, mert abortuszra pl. kell a beleegyezés, meg úgyis rájön.

Mondd, h rendesen szedted, mégis várandós maradtál. Értelmes nő ilyenkor támogat, stb.

2012. ápr. 27. 16:47
 4/23 anonim ***** válasza:
45%

Első!

A kiváncsi fajtád!

De elég kamu szaga van.

5/23 anonim ***** válasza:
39%

Először is nyugi! A tabletta bezavarhat. Kedd reggel csinálj újra tesztet, ha addig nem jön meg. Ha pozitív, menj el nőgyógyászhoz.

Ha ő is megerősíti, hogy tényleg terhes vagy, mindenképpen beszélned kell anyukáddal, hiszen még nem vagy 18 éves. És természetesen a párodnak is el kell majd mondani.

6/23 A kérdező kommentje:

utoljára a levél első 10 szeme körül voltunk együtt a barátommal, azóta nem is találkoztunk, mert influenzás. Szóval a teszt már tuti kimutatja, de holnap reggel csinálok még egyet.

Fogalmam sincs, hogyan kéne ezt a témát felhozni... Ráadásul apa nagyon hirtelen haragú, félek, hogy bántana...

2012. ápr. 27. 16:50
 7/23 anonim ***** válasza:
biztos nem bántana,ha megtudná hogy terhes vagy.
2012. ápr. 27. 16:58
 8/23 anonim ***** válasza:
49%
Volt mostanában hasmenésed, hánytál? Ha nem, nem értem, miért estél teherbe ha normálisan szedted a gyógyszert..
2012. ápr. 27. 18:50
 9/23 anonim ***** válasza:
73%
Apukádnak akkor úgy vezesd fel, hogy 'tudjátok, hogy szedem a gyógyszert 3 hónapja. Figyeltem, mindig bevettem, de mégis úgy tűnik terhes lettem. :(."
2012. ápr. 27. 19:42
 10/23 anonim ***** válasza:

A családból előbb csak anyukádnak mondd el! Menjetek el együtt nőgyógyászatra, ha tudtok, akkor a magán jobb, ott empatikusabban bánnak a fiatalokkal.

Ha az orvos is megerősíti, akkor anyukáddal együtt könnyebben elmondhatjátok az apukádnak is.

A barátod is kiskorú?

2012. ápr. 27. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!