Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azt hiszem terhes lettem. Mit...

Azt hiszem terhes lettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A ciklus 17.napján (ami még talán termékeny nap) nem védekeztünk a barátommal, igaz hogy nem élvezett el de hát ott az előváladék...Tudom,hogy felelőtlen vagyok, tudom, most rettenetesen bánom. Tegnap kellett volna megkapjam,de csak egy pár csepp vér jött, azóta semmi. Rosszul vagyok, szédülök, hányingerem van. És ez a pár csepp nagyon aggaszt, mert tudom hogy terhessé esetén szokott ilyen előfordulni. Péntekig külömböző okoból nincs alkalmam tesztet beszerezni. Ha terhes leszek mindenféle képpen az abortusz mellett döntök. Első éves egyetemista vagyok, nagyon nem jönne jól egy gyerek, és már a barátommal sem vagyunk együt, csunyán össze vesztünk, biztos nem kellene neki a gyerek. Mivel jár egy abortusz, kb. mennyibe kerül? A szülők tudta nélkül is eltudom végezni?
2012. jan. 30. 18:03
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
És rettenetesen aggódom, talán még soha az életben nem voltam ilyen ideges, lehet hogy attól vagyok rosszul és azért késik??
2012. jan. 30. 18:06
 2/25 anonim ***** válasza:
28%

most azt gondolod,h erre normalis valaszokat fogsz kapni?

mivel penteken nem tudsz tesztet venni,a gyereket majd nem akarod megtartani,ez mar ket ok,amiert lefognak tamadni! na meg persze azert,mert aki nem akar gyereket az miert nem vedekezik!!!

de vannak ugyeletes patikak,nyugodtan elmehetsz holnap venni egy tesztet,a holnapi nap mar nem pentek lesz....

2012. jan. 30. 18:12
 3/25 A kérdező kommentje:
Faluban élek és itt nincs semmi féle patika, majd csak pénteken tudok eljutni a városba!
2012. jan. 30. 18:13
 4/25 anonim ***** válasza:
20%
remélem terhes vagy
2012. jan. 30. 18:18
 5/25 anonim ***** válasza:
51%
2012. jan. 30. 18:27
 6/25 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nem kellene így leordítani a fejét a kérdezőnek. Én megértem őt teljesen, és sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültél, reméljük nincs terhesség, egyébként a rosszullét lehet attól is hogy ideges vagy. Esély megvan rá, de nem 100%. Sajnos akkor péntekig várnod kell, én mindenesetre nem ítéllek el, nem vagyok ítélőszék, sem bíró sem a jóisten. Remélem negatív lesz!

Mielőtt azt hinnétek hogy könnyen beszélek, tévedtek 4,5 után sikerült a baba.

2012. jan. 30. 18:36
 7/25 A kérdező kommentje:
Utolsó kettőnek köszönöm a választ...Hát igen,szomorú hogy akik annyira szeretnének babát azoknak nem sikerül, akiknek meg nagyon nem jönne jól, ott meg becsúszik. :(
2012. jan. 30. 18:46
 8/25 anonim ***** válasza:
53%
az nem becsúszás ha nem védekezel, hanem normális folyamat
2012. jan. 30. 19:08
 9/25 anonim ***** válasza:
17%

oke elhiszem,h van olyan falu,ahol nincs patika! ez eddig rendben...de biztos van masik falu a kozelben,ahol mar van patika!vagy kell lennie haziorvosnak a faluban,bemesz hozza es megkered,h hozzon neked tesztet!

ha annyira akarja tudni valaki,hogy terhes e ,akkor meg a -20 fokban is bemegy a varosba tesztet venni!!!

2012. jan. 30. 19:11
 10/25 anonim ***** válasza:
85%

Ha terhes vagy, akkor teljes mindegy már, hogy most vagy pénteken tesztelsz.

Lehet beágyazódási vérzésed.

De hogy meg is nyugtassalak, lehet csak az idegesség miatt késik. Egyszer régen én is voltam így, majd egy hetet késett.

Abortusz miatt nem kell bent maradni a kórházba. Reggel be kell menni, délelőtt megcsinálják a beavatkozást, délután már mehetsz is haza. Elsőéves egyetemista vagy, szóval elmúltál 18 éves, a kutya nem fogj kiértesíteni a szüleidet.

Az ára majdnem 30 ezer, nem tudom pontosan.

Várd meg a teszt eredményét, ha netán pozitív, elmész nőgyógyászhoz, ő megnéz, kiállít egy igazolást, hogy igen, terhes vagy, és elmondja a továbbiakat.

Ha semmiképpen nem tudod megtartani a babát, az abortuszt csak a 12. hétig végzik el!

2012. jan. 30. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!