Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azt hiszem terhes lettem. Mit...

Azt hiszem terhes lettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A ciklus 17.napján (ami még talán termékeny nap) nem védekeztünk a barátommal, igaz hogy nem élvezett el de hát ott az előváladék...Tudom,hogy felelőtlen vagyok, tudom, most rettenetesen bánom. Tegnap kellett volna megkapjam,de csak egy pár csepp vér jött, azóta semmi. Rosszul vagyok, szédülök, hányingerem van. És ez a pár csepp nagyon aggaszt, mert tudom hogy terhessé esetén szokott ilyen előfordulni. Péntekig külömböző okoból nincs alkalmam tesztet beszerezni. Ha terhes leszek mindenféle képpen az abortusz mellett döntök. Első éves egyetemista vagyok, nagyon nem jönne jól egy gyerek, és már a barátommal sem vagyunk együt, csunyán össze vesztünk, biztos nem kellene neki a gyerek. Mivel jár egy abortusz, kb. mennyibe kerül? A szülők tudta nélkül is eltudom végezni?
2012. jan. 30. 18:03
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Hát igen, a beágyazódási vérzés...ép ez miatt akadtam ki,hogy vajon az tegnap mi lehetett. :(
2012. jan. 30. 19:48
 12/25 anonim ***** válasza:
23%
Gondolom elmúltál 18,tehát nem kell a szüleidnek tudniuk róla! Egyébként érdekes faluban laksz!Patika nincs,egyetem viszont van...:)Vagy nem kell naponta bejárnod???Tanuljál csak,mert a helyesírásod katasztrófa!Bár azt általánosban kellett volna megtanulnod:)
2012. jan. 30. 20:02
 13/25 anonim ***** válasza:
86%

Vizsgaidőszak van, ha valaki nem tudná, olyankor csak a vizsgákra kell bejárni.

Ha a teszt pozitív, elmész nőgyógyászhoz, ö megvizsgál, a klinikán is csináltat tesztet, meg ultrahangot. Megállapítja a terhességet, majd elmondja, hova kell menned, ha nem akarod megtartani.

Viszont gonolom nem szültél még, ezért elözö este be kell feküdnöd a kórházba, ott felhelyeznek a méhszájhoz egy úgynevezett lamináriát, ami nedvesség hatására tágul, így a méhszájadat tágítja. Nem szabad enni és inni este X órától, másnap altatásban megcsinálják, feküdnöd kell pár órát, aztán megkapod a zárójelentést és mehetsz haza.

A szüleidnek nem kell tudni, mert elmúltál 18 éves, az alatt szülői engedély kell hozzá. És igaz, a kicsi 12 hetes koráig csinálják meg, az utolsó menzeszed alapján számolnak.

Kb 30 ezer ft, családsegítőkhöz is el kell menned minimum 2szer.

2012. jan. 30. 20:15
 14/25 A kérdező kommentje:
Milyen családsegítőkhöz?
2012. jan. 30. 20:20
 15/25 anonim ***** válasza:
hogyan lehetne mar neki beagyazodasi verzese,amikor tegnap kellett volna megjonnie a menstruaciojanak es az aktus nem a napokban volt... vagy igen?
2012. jan. 30. 20:21
 16/25 A kérdező kommentje:
Szóval...január 4-én volt az utolsó menstruációm, 20-án volt az aktus, és most a napokban kellene megkapnom.
2012. jan. 30. 20:23
 17/25 anonim ***** válasza:
38%
megkapnod? mit?
2012. jan. 30. 20:30
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Van, ahol a így mondják, hogy megjön a mensije.

Családsegítőkhöz kell menned, ott elbeszélgetnek veled, miért nem tudod megtartani, védekezésről kérdeznek, aztán hazaküldenek, hogy gondold át a dolgot és menj vissza pár nap múlva. Minden nagyvárosban, ahol van kórház, ott van családsegítő, a kórházban megmondják, hova kell menned.

2012. jan. 30. 20:54
 19/25 A kérdező kommentje:
És akkor a tesztelés még korai is lenne, mert csak 10 nap telt el az aktus után...
2012. jan. 30. 21:04
 20/25 anonim ***** válasza:
29%

tudod,alapveto dolog,ha nem tudunk valamit utana nezunk! es mi mar abban a szerencses helyzetben vagyunk,hogy van internet a vilagon es 2 kattintassal minden infot megtudhatunk!

de ha annyira felnotnek es egyetemistanak erzed magad! akkor vedd mar a faradsagot es nezz utana,hogy mikent jon letre a terhesseg!!!!

2012. jan. 30. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!