Azt hiszem terhes lettem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A ciklus 17.napján (ami még talán termékeny nap) nem védekeztünk a barátommal, igaz hogy nem élvezett el de hát ott az előváladék...Tudom,hogy felelőtlen vagyok, tudom, most rettenetesen bánom. Tegnap kellett volna megkapjam,de csak egy pár csepp vér jött, azóta semmi. Rosszul vagyok, szédülök, hányingerem van. És ez a pár csepp nagyon aggaszt, mert tudom hogy terhessé esetén szokott ilyen előfordulni. Péntekig külömböző okoból nincs alkalmam tesztet beszerezni. Ha terhes leszek mindenféle képpen az abortusz mellett döntök. Első éves egyetemista vagyok, nagyon nem jönne jól egy gyerek, és már a barátommal sem vagyunk együt, csunyán össze vesztünk, biztos nem kellene neki a gyerek. Mivel jár egy abortusz, kb. mennyibe kerül? A szülők tudta nélkül is eltudom végezni?2012. jan. 30. 18:03
21/25 A kérdező kommentje:
Utánna néztem, ne aggódj...De ez az oldal talán azért jött léttre, hogy kérdéseket tegyünk fel és meghallgassuk mások véleményét is.
2012. jan. 30. 21:44
22/25 A kérdező kommentje:
Ááá megjött ma reggel... :DDD
2012. jan. 31. 10:36
24/25 anonim válasza:
Örülök, hogy így alakult!
De ha már elsö éves egyetemista vagy, akkor kérlek menj el fogamzásgátlót írtatni és akkor nem kell ilyeneken aggódnod. A te érdeked, mert ugye köztudott, hogy a pasik gumi nélkül szeretik és nemigen foglalkoznak a következményekkel. Mert nem a saját testükkel játszanak, hanem máséval.
Szerintem te is megkönnyebbültél, hogy nem lett baj. Sajnos sokan szexelnek felelőtlenül és sokan nem ússzák meg az ijedtséggel. Sok nőnek nem csak ennyi a tanulópénz!
Minden jót!
25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt hiszem én is, hogy ez volt az utolsó alkalom, ez a bizonytalanság ez maga a pokol...
2012. jan. 31. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!