Az UH-n megmondtak hogy 7 hetes terhes vagyok, mi a következő lépés?
12es!
Pl Székesfehérváron sem állnak szóba veled addig... barátnőm nem volt védőnőnél, nem volt kiskönyve, a genetikait így áttették neki 3 nappal késöbbre, annyi ideje volt a védőnőt utolérni.
10-es, nem, a védőnő nem kötelező, le lehet mondani, csak vállalni kell, hogy ezesetben a gyámügy ki fog jönni környezettanulmányt végezni.
A vizsgálatok sem kötelezte, senki nem fogja elvenni a gyereket akkor sem, ha szülni mész először a kórházba, csak szintén nyomnak majd egy környezettanulmányt és ugrik az egyszeri anyasági.
Akit nem látnak el UH-n kiskönyv híján, annak a helyében biztos panaszt tettem volna, ugyanis a szokás nem egyenlő a jog szabállyal és nem írhatja azt felül. Az UH-nak pedig nem jogszabályi feltétele a kiskönyv.
Csak az emberek úgy vállalnak gyereket, hogy semminek nem néznek utána és soha nem mernek kiállni magukért.
15!
Csak tudom 🤣
Nem vittem a fiam 2x a kötelező havi státuszra, kijött a gyámügy. Elmondták, hogy emiatt, ha továbbra sem hordom, akár a fiamat is elvehetik, mert veszélyeztetem....
10es voltam
16-os, itt most terhes gondozásról volt szó és az nem kötelező.
A már megszületett gyereket köteles vagy vinni, de nem erről beszélünk most.
Miért is lennék életképtelen és tennél panaszt? Mivel nem ismersz ezért ne mondj rólam ilyeneket ezzel csak magad minősíted...
Amúgy kiskönyv így is úgy is kell nem mindegy hogy a 12. hét előtt csináltatja meg az ember vagy utána?
Amúgy meg ha ki van töltve egy bizonyos oldal benne akkor a beutalókat is kiváltja így nem kell azokért menni. A saját dolgodat könnyíted meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!