Az UH-n megmondtak hogy 7 hetes terhes vagyok, mi a következő lépés?
A területileg illetékes védőnőt keresd.
Itt nálunk ő ad minden papírt.
Háziorvoshoz csak a kötelező vizsgálat miatt kell menni.(kiskönyvvel)
Igazából 12. hétig nem fontos a védő nőhöz menni, nekem is mondta, hogy a genetikai Uh után menjek, minden egyéb vizsgálat belefér utána is.
De tényleg nem kellett elsietnem.
Azt azért hozzátenném hogy az én védőnőm 8 hét előtt nem vesz fel senkit. De telefonálni lehet csak nem hív be előbb. Nem tudom máshol ez hogy megy.
2. Terhességem mind a kettővel hozzá jártam/járok
6-os, nincs ilyen, hogy csak kiskönyvvel lehet menni UH-ra, tekintve, hogy a védőnöi szolgáltatás nem "kötelező", meg a vizsgálatok sem.
Nem azt mondom, hogy felesleges elmenni, csakhogy hülyeségeket se mondjunk már. Ha te odamész 12. Heti UH-ra, az orvos köteles megvizsgálni, kiskönyvtől függetlenül.
9es!
Legalább hülyeséget ne írj. A védőnő pont hogy kötelező....
Én nem szerettem volna hozzá járni, már terhesen nagyon összevesztem vele, több fórumon, több helyen szerettem volna ha legalább lecserélik. Hát nem lehet. Majd mikor fiam megszületett, mégdurvább lett a helyzet vele, nem vittem hozzá a fiam, a gyámügy egyből megtalált...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!