Csajok nektek is volt bunkó védőnőtök?
Sziasztok!
Most voltam nála,de majdnem sírva jöttem ki. Azzal kezdte,hogy szar hete van, irritálja minden,én is,menjek is el és majd jöjjek vissza máskor. Csak néztem,hogy ő hívott mára és menjek haza tényleg,pedig nem is a közelben lakom,én meg potyára bejöttem. Akkor mondta várjak..majd fél óra múlva vissza jött,hogy jól van mérjem meg magamnak a vérnyomásom,adjam a leleteim addig beírja. Kérdezte a súlyom,akkor megint leordított,mert diéta mellett is sokat híztam. 37 hetes vagyok és 15k-nál tartok,amúgy is nagyobb súllyal kezdtem,de esküszöm,hogy tartom a diétát a cukrom miatt..sokszor éhesnek is érzem magam. Napi szinten sétálok 1 órát,többet nem merek,mert veszélyeztetett is vagyok,ez is sokszor megterhelő már.
Ennél a pontnál már elsírtam magam.Mire annyit mondott,hogy nem sírni kell,hanem tenni a kilók ellen.
Akkor szóltam neki,hogy múltkor a leletemben voltak csillagos eltérések(laborba és vizeletbe is),amire azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni,mert a terhesség miatt lehet eltérés ott. Én azért elmentem a dokihoz,aki azonnal nézett vizeletet,vérnyomást ..kb minden volt a vizeletemben,amit ellehet képzelni,több keresztes.Kaptam rá antibiotikumot,a következő héten rendben voltak a leleteim szerencsére. Azért erről szóltam a védőnőmnek, aki csak a vállát húzta,hogy oké. És,ha nem megyek utána magamtól? :/ Nagyon megbántva érzem magam,ahogy velem beszélt ma.
Ja és a pláne, amit elfelejtettem leírni.
Férjem sírköves. A védőnő ezt tudja is. És elvárta volna, hogy a nagymamája sírját a férjem a köszönömért cserébe rendbeteszi neki...
Mivel férjemnek kb márciusig be van táblázva a naptárja, meg amugy is, nem vállalta el. Na a védőnő ezen úgy besértődött, csak na...
Még jó, hogy ez most volt 2 hónapja, mert már csak évente vagy hogy kell menni hozzá.
Ismét 6os voltam
6-os ez nagyon durva! 😮
Kérdezô, szerintem is a lehetô leghamarabb állítsd le, mert sokat fogtok még találkozni. Terhesség során is és a baba megszületése után is.
Nekünk bunkó védônônk nem volt, de nem egészen 4 év alatt a 7. védônônket fogyasztjuk, mert vagy felmondanak, vagy átszervezik a területüket. Bp. külváros.
Nem tudom, máshol van-e ilyen probléma, de lehet h azért nem ér semmit a panasz, mert ha kirúgnák a nôt, nem lenne senki helyette 😕
Ettôl függetlenül szerintem is jelezni kell minden létezô csatornán, hogy az ilyen viselkedés elfogadhatatlan.
Nekem az előző és a mostani védőnőm is nagyon nagyon kedves.
Az előző aki a terhességemet vitte végig fiatal frissen végzett volt, a mostani meg akihez szülés óta járunk meg már 50 körüli, de mind a kettő nagyon kedves, a mostanit különösen kedvelem, mindig szívesen megyünk hozzá.
Rossz ha valakinek ilyen..
Szólj vissza neki, ne hagyd rá.
Nekem sem nézte sosem a szívhangot.
6os voltam.
Ne hagyd magad!
Az enyém "csak" nem mos kezet, úgy akar a 3 hónapos kislányomhoz nyúlni, de mindig beküldöm a fürdőszobába kezetmosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!