Van 3 pecsétem orvostól és 3 védőnőtől. Így jár az anyasági támogatás?
Szegedi környéki vagyok, így a saját orvosom, akihez 4 hetente járok, nem pecsétel. Csak a kp-i terhesgondozáson, meg a területi védőnőm. Viszont ha nem muszáj, most már nem járnék hozzájuk, állandóan csak az agyamat cseszik fel, ráadásul a fél napom elmegy ilyenkor.
Szóval a védőnői pecsét is beleszámít? Sajnos nem találtam hivatalos oldalon, hogy mi is számít bele. A saját orvosomhoz természetesen járok továbbra is 4 hetente, csak tőle meg pecsétet nem kapok.
Köszi! Ez jó hír! :)
Nem tudom, nem ad a dokim...itt Szegeden nagyon hülye rendszer van, akikhez központilag kell járni dokik, ők vmi vállalkozók vagy mi, ezért nem pecsételnek bele a magándokik, hogy legyen, akik járnak a központihoz..vagy vmi ilyesmi. :)
Szia.
Csak akkor kapod meg az abyaságit, ha a Vasasban a védőnő kiállította az igazolást, hogy jogosult vagy. Ez az ötödik alkalommal lesz, amikor megkapod az utolsó vérvételi beutalót is.
A három Vasasos pecsét nem elég.
4 pecsét kell összesen, az mindegy, hogy védőnő, vagy orvos pecsételte.
Így a 6 pecséteddel egyértelmű, hogy jogosult vagy a támogatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!