Az orvosomtól van 5 a védőnőtől 2 pecsét eddig. Jár az anyasági támogatás?
Figyelt kérdés
Az orvosomhoz végig szeretnék járni.2017. aug. 22. 09:37
2/10 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert mindenki azt mondja, hogy kifejezetten a védőnőtől kell lenni 4 db pecsétnek. De köszi!
2017. aug. 22. 09:44
3/10 anonim válasza:
mert régen úgy volt, de már összesen kell annyi.
4/10 A kérdező kommentje:
De jó! Köszönöm szépen!
2017. aug. 22. 09:52
5/10 anonim válasza:
Nekem mindenki pecsételt, volt benne vagy 10. Kis túlzással.
Erre a betöltött 40. héten egy vad idegen doki belenézett és szólt, hogy még jó, hogy megnézte, mert bizony egyetlen fontos pecsétre voltam a támogatástól. Gyorsan belepecsételt és másnap szültem.
Megkaptam a támogatást.
Foggggalmam sincs, hogy mi számított fontos pecsétnek. Ha biztosra akarsz menni, kérdezz rá a dokidnál, hogy ő tudja-e, látja-e hogy van-e már elegendő, vagy hogy mennyi kell még és mikor kérd. Mert lehet mond olyat amit te egy bizonyos vizsgálatnál elfelejtenél kérni.
6/10 anonim válasza:
Nincs fontos pecsét, simán átvert az orvos, abban bízva, hogy a pénztárcád hálás lesz, amiért ő figyelt..?
7/10 anonim válasza:
Nem pecsét kell,hanem igazolás a védőnőtől vagy a dokitól,amit el is vesznek az anyasági igénylésekor. 1 éve szültem.
8/10 anonim válasza:
Senki nem kérte a pecsétet,a védőnő adott egy igazolást,hogy xy 4X megjelent a terhesgondozáson az alábbi időpontokban... Ezt csatoltam és ennyi.
9/10 anonim válasza:
Nem kell pecsét, igazolást adnak, ahogy írták. Ezt adhatja a védőnő, a szülész-nőgyógyász, vagy a háziorovs. Tök mindegy melyik, annyi, hogy ők adhatják.
10/10 anonim válasza:
Így van, nekem is igazolást adtak és az kellett a formanyomtatvány mellé csatolni, nem fogják a hivatalban a kiskönyvedbe számolgatni a pecséteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!