Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ha a védőnőtől vagy az orvostó...

Ha a védőnőtől vagy az orvostól kérek az AFP és a Hepatitis B mellé HIV-re is beutalót, akkor fognak adni?

Figyelt kérdés
Úgy tudom ez nem tartozik bele a kötelezők közé,pedig szerintem fontos lenne.

2013. szept. 19. 07:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem kell beutaló. A körzeti ANTSZ-nél érdeklődj, hol csinálnak HIV szűrést. Ingyenes és anonim.
2013. szept. 19. 08:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Szóval az afp-vel együtt nem vetethetem le? Így nem kellene plusz még egy vérvétel!
2013. szept. 19. 08:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha kérsz biztos ráírja azt is a doki a beutalóra, beszéld meg vele.
2013. szept. 19. 08:46
 4/7 anonim ***** válasza:
nem, mert a hiv-et csak az ántsz-nél veszik le, ott esetleg leveszik a hepatitist (nekem a lombik miatt ott vették), de az afp-t kérdés, hogy megcsinálják-e
2013. szept. 19. 09:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Most jó értem, hogy a vérvételen problémázol? Röhej.

Csak az ANTSZ csinálja.

2013. szept. 19. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:
ANTSZ vagy anonim HIV szervezet vesz le HIV-re vért.
2013. szept. 19. 13:41
 7/7 A kérdező kommentje:

5ös nem lett volna logikusabb,hogy ha tudtak volna rá adni beutalót a többivel együtt akkor egybe levetetem?Ennyi az egész ,nem problémázok rajta.

Többieknek köszi a válaszokat!

2013. szept. 19. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!