Rendszertelen mensi miatt kesobb foganhat a baba?
Nem voltam hasonló helyzetben, de csak azért mert nem mentem ,,korán".30-45-50 napos ciklusaim voltak, menstruáció alapján 11 hetes terhesen mentem orvoshoz és csak 7+5-6 napra tippelte méret alapján a babát.Volt szívhang így ugye nálunk ez a para rész elmaradt.
A helyedben én még bíznék abban ,hogy semmi gond és egészséges terhességed van.
Doki állította, hogy már 8 hetesnek kellene lennie, de én tudtam, hogy 6. (amikor mentem, nálunk már volt szívhang)
Ez elején mindig ráírta a papírra, hogy 2 héttel kisebb, nem érdekelte, hogy 40 naposak a ciklusaim.
A végére meg 2 héttel volt nagyobb, mint a doki által vélt kor, szép nagy baba lett :)
De a fogantatás időpontjában 100% biztos vagyok :)
Ohh, ne aggódj, ha egy baba meg akar foganni az bizony meg fog. Anno évekkel ezelőtt csak Pharmatex+kihúzással védekeztünk, azt hittem lerágom a húsom. Egy hetet késett a menzeszem, aztán mire elszántam magam, hogy tesztelek megjött.
Aztán a fiam meg úgy fogant meg, hogy előtte hosszú hónapokon át Tri-Regolt szedtem, mindenütt azt írták ez legalább fél év amíg kimegy, és lehet utána baba. Ja, fiam a gyógyszer abbahagyásától számított “másfeledik” hónapban fogant meg, plusz sejtésem se volt róla, mert menzeszem meg volt.
Bocsi, az offért, csak azt akarom mondani mindezekkel, hogy a legrendszertelenebb ciklus mellett is foganhat baba. És hidd el, a teszt nem téved. 3-ból 3-szor mutatta ki teszt helyesen, hogy terhes vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!