Rendszertelen havi, nem jön összr a baba, mégsem fogad a korház?
2019 áprilisában szültem, napra pontosan, problémamentesen. Első hónapban, ahogy elterveztük, össze is jött.
6hetes kontrollon fogamzásgátlót kaptam, 3 hónap után váltanom kellett, mert folyamatosan véreztem mellette.
Az uj gyógyszertől, amit szoptatás mellett szedtem, viszont egyáltalán nem volt fiam 1éves koráig vérzésem.
1éves volt, mikor leszoktattam a ciciről, akkor a gyógyszert is abbahagytam, kistesót szeretnénk neki.
Az első hónapban meg is jött a havim, a gyógyszer abbahagyása utan 32 nappal. Majd legközelebb 63napra, majd 30, 30, 27, most 21napokra.
Elmult a verzésem, szerettem volna elmenni orvoshoz, hisz fél éve próbálkozunk, nem jön össze a baba.
Emellett szinte folyamatosan, minden nap görcsöl a hasam. Hol nagyon, hol épp csak hogy érzem.
Felhívtam a kórház kartonzóját, hogy időpontot kérjek. Megkérdezték mi a panasz, miért mennék? Elmondtam kb ugyan ezt. Annyi volt a kartonzósnak a válasza, hogy erre nem tud időpontot adni, hisz nem sos helyzet. Most a kismamákat nézik csak, az ilyen problémákkal nem tudnak foglalkozni a vírus miatt. Meg amúgyis 1 év próbálkozás után ajánlott az orvosi vizsgálat. Majd rámnyomta a telefont.
Magán orvoshoz most nem tudok menni (ebben az időszakunkban rengeteg kiadás jött össze, nem férne most bele a keretbe)
Ilyen indokkal tényleg lepattinthat a kórház? Vagy én reagálom túl az egészet?
Igen te. De a vírusos duma is hülyeség.
Fél év nem sok. Ha nincs 10ezred egy vizsgàlatra akkor mire akarsz másodikat?
2es! Szerintem nincs okom magyarázkodni, de neked megteszem.
Jövő januárig eléggé sok kiadásunk lett (lakásvásárlás, felújítás, részletfizetés, stb.. februártól visszaáll minden, addig pont nem születne meg a 2. És eddig akit dokit megkédeztem, 20alatt nem vállalt volna....
Kedves utolsó, nálunk ez 1 és ugyan az....
Akkor vonatkoztassunk el a baba dologtól. Az sem számít, hogy hónapok óta megállás nélkül görcsölök...
Ez elég szánalmas szerintem, hogy pusztuljon meg az ember... nem kevés tb fizetés után...
Mint írtam, már van 1 fiam. Őt is doki fogadasa nélkül, tb alapu vizsgálatokkal és ügyeletes orvossal szültem. Maximálisan meg voltam akkor mindennel elégedve. 2 barátnőm is szült az elmúlt 2 hónapban, szinten tb alapon, ők sem panaszkodnak.
Csak ez, hogy ha nem vagy terhes, hiába fáj valamid, le se ..nak. Mert mint írtam, a baba dolog is nagyon idegesít, de a hasgörcsölés felett sem tudok szemethunyni. Nem hiszem, hogy normális fájdalimcsillapítón és görcsoldón élnem
Neked fontos mert babát szeretnél. Tudom milyen érzés, amikor lepattintanak.
De ha kicsit hátrébb lépsz, észreveheted, hogy nem létfontosságú kérdés, hogy 1-2 év múlva kezdjék a kivizsgálást.
Ennél súlyosabb, egészség szempontjából fontos dolgok miatt is elküldik az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!