Kiskope1234 kérdése:
Hormon zavarom van. A doki szerint teherbe eshetek igy is. De ez t9bb mint egy éve volt. A menstruáciom is rendszertelen van amikor kimarad. De egy pár napja fáj a bimbóm meg hányingerem van . Ez lehet baba vagy nem?
Figyelt kérdés
2014. jan. 12. 19:34
2/13 A kérdező kommentje:
Holnap akarok tesztet csinálni.... De azt mondták nekem hogy akinek rendszertelen a menstruácioja annak a teszt nem nagyon mutatja ki... szerintetek?
2014. jan. 12. 19:45
3/13 anonim válasza:
Ugyanebben szenvedek én is.3 napja késik,mert szedem a gyógyszereket és figyeltem a szervezetem mikor mire reagál.Fáj a mellbimbóm,hányingerem is van..szóval sorolhatnám a jeleket,de ma reggel is negatív volt a tesztem..holnap megyek vérvételre,majd ott kiderül minden,bár érzem ujból a hormonjaim játszadoznak..nekem is már 8 hónapja sajnos..tudom mit érzel!
4/13 A kérdező kommentje:
" éve szeretnénk babát ... egy éve voltam dokinál hogy miért nem esek teherbe (már akkor is rendszertelen volt) a doki azt mondta hogy minden renbe van attöl függetlenül teherbe fogok esni...(a növérem is igy volt neki se volt meg rendszeresen de most istennek hála 7 hónapos kismama)...
2014. jan. 12. 19:49
5/13 A kérdező kommentje:
2 éve( komment kezdete)
2014. jan. 12. 19:50
6/13 anonim válasza:
Írtam priviben neked,írjunk ott ha szeretnéd,mert ahogy nézem hasonló cipőben járunk
7/13 anonim válasza:
Milyen a 3. napi hormonsorod megtudod írni?
8/13 anonim válasza:
a terhesség rendszertelen menstruációval is terhesség, a hcg ugyanúgy termelődik, szóval igen, kimutatja.
VISZONT: ha nem vagy terhes (azért drukkolok), akkor sürgősen keress egy jó endokrinológust, a nődokit ebben az esetben felejtsd el, mert valami tuti nincs rendben a hormonjaiddal. Nem normális a rendszertelen, kimaradó menstruáció.
nekem 3 nődoki mondta, hogy minden oké, majd kiderült, hogy egy jó fenét :)
csak közben eltelt 4 év...
9/13 anonim válasza:
19:46 os vagyok.Nekem is hormonzavarom van,kivizsgáltattam magam,párom is,minden ok.Össze vissza jön meg a menstruációm.1 hete késik a peteéréstől számítottam ki,3 negatív teszt,vérvétel negatív.tegnap voltam dokinál és ultrahangon megerősítette,h nincs baba,de látja volt peteérésem,amit tudtam is.És kérdem tőle,akkor miért vannak terhességre utaló jeleim,ő erre mert késik és a szervezet azt tudatja mintha terhes lennék,ha tudná miért késik akkor isten lenne.Leegyszerűsítve,én nem hiszek többé a jeleknek,előbb utóbb ugyis kiderül,kár idegeskedni,valamint azzal nem lesz jobb ha itt olvasgatunk,kinek hogyan történt,mert reménybe ringatjuk magunkat.Lehet olvasgatni,tapasztalatokat gyűjteni,de nem szabad beleélni magunkat.Hagyjuk meg azt a boldogságot arra az időre,mikor már biztossan tudjuk..Nekem sem könnyű,de én mindent megtettem és a dokim is.próbáld így felfogni és éld a mindennapjaidat.
10/13 anonim válasza:
utolsó. én a helydben lecserélném a dokit, akkora hülyeséget mondott, hogy hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!