Kiskope1234 kérdése:

Hormon zavarom van. A doki szerint teherbe eshetek igy is. De ez t9bb mint egy éve volt. A menstruáciom is rendszertelen van amikor kimarad. De egy pár napja fáj a bimbóm meg hányingerem van . Ez lehet baba vagy nem?

Figyelt kérdés

2014. jan. 12. 19:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mondta ezeket a dokim,mert már minden kivizsgáláson tul vagyunk és minden menstruációnál mikor késik ilyen tüneteim vannak.A másik,h lát valamit azt nem mondta biztosra mi az,mert nem tudta,lehet volt valami és nem sikerült,lehet meg fog jönni a menstruációm,csak nem felytettem ki bővebben,mert felesleges.A másik ő az egyik legjobb orvos,kül nem lenne külföldön főorvos az egyik klinikán.
2014. jan. 16. 09:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Egy ilyen híres orvos engem majdnem megölt.

Inzulinterehlésed milyen volt?

2014. jan. 17. 18:45
 13/13 anonim válasza:
Szia! bár nem írtad milyen jellegű a hormonzavarod, de javaslom keress fel sürgősen egy endokrinológust, mert nekik ez a szakterületük. A dokid - ha ő a nőgyógyászt jelenti - nem feltétlenül ért hozzá és ettől még lehet a világ legjobb nőgyógyásza. Ezt tapasztalatból mondom. Sikeres teherbeeséshez és terhességhez rendben kell lennie a hormonjaidnak is. Nálam is voltak problémák és a nőgyógyászok sokáig hitegettek, de csak nem lett baba ill. volt egy vetélésem is. Aztán kézbevettem a dolgot és mentem endokrinológushoz. Kb 1 év alatt rendbetett, utána lombikkal - elsőre - terhes lettem. Most 2 évesek az ikrek. Sok sikert!
2014. jan. 23. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!