Rendszertelen havi, nem jön összr a baba, mégsem fogad a korház?
2019 áprilisában szültem, napra pontosan, problémamentesen. Első hónapban, ahogy elterveztük, össze is jött.
6hetes kontrollon fogamzásgátlót kaptam, 3 hónap után váltanom kellett, mert folyamatosan véreztem mellette.
Az uj gyógyszertől, amit szoptatás mellett szedtem, viszont egyáltalán nem volt fiam 1éves koráig vérzésem.
1éves volt, mikor leszoktattam a ciciről, akkor a gyógyszert is abbahagytam, kistesót szeretnénk neki.
Az első hónapban meg is jött a havim, a gyógyszer abbahagyása utan 32 nappal. Majd legközelebb 63napra, majd 30, 30, 27, most 21napokra.
Elmult a verzésem, szerettem volna elmenni orvoshoz, hisz fél éve próbálkozunk, nem jön össze a baba.
Emellett szinte folyamatosan, minden nap görcsöl a hasam. Hol nagyon, hol épp csak hogy érzem.
Felhívtam a kórház kartonzóját, hogy időpontot kérjek. Megkérdezték mi a panasz, miért mennék? Elmondtam kb ugyan ezt. Annyi volt a kartonzósnak a válasza, hogy erre nem tud időpontot adni, hisz nem sos helyzet. Most a kismamákat nézik csak, az ilyen problémákkal nem tudnak foglalkozni a vírus miatt. Meg amúgyis 1 év próbálkozás után ajánlott az orvosi vizsgálat. Majd rámnyomta a telefont.
Magán orvoshoz most nem tudok menni (ebben az időszakunkban rengeteg kiadás jött össze, nem férne most bele a keretbe)
Ilyen indokkal tényleg lepattinthat a kórház? Vagy én reagálom túl az egészet?
21es. Olvass már vissza 😉
Mint írtam, férjemnek a nav felé lett fizetendője egyéb okokból, erre kaptunk részletfizetest (havi 180ezer ft....) amint ez lemegy, pont nem a semmire szülöm a gyereket. De nyilván belelátsz a pénztárcánkba :D
Köszi 19/23as 😘
Igen, most ez a legfontosabb. Anyáék biztosan segítenek benne, így bem félek kölcsön kérni.
Negatív kommentek meg furcsák, ha nem lennének... hisz mindig van olyan, aki jobban ismeri ismeretlenül az életünket 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!