Tényleg órákra ül be? A mi védőnőnknek alig van ideje, de igyekszik statuszok előtt kijo ni, de az se mindig jon ossze. Amíg terhes voltam nem jott ki. A baba szuletese utan 2 nappal jott ki először.
2020. szept. 11. 09:18
12/21 anonim válasza:
Kétszer jött ki terhesség alatt, egyszer vmikor félidő környékén körülnézni, utána meg nem sokkal szülés előtt, hogy minden megvan-e a babának. Nem szokott itt időzni, sok helyre jár, nincs ideje ilyenre. Szerintem ok nélkül nem megy sűrűn. Ha nem előre egyeztetett időpontban megy, megteheted, hogy nem engeded be, mert hát mi van, ha otthon sem vagy. Ha megbeszéltétek, hogy mikor megy, akkor köteles vagy beengedni.
2020. szept. 11. 09:33
13/21 anonim válasza:
Az enyém is az agyamra ment, és nem tehettem semmit. Mondjuk ő a baba születése után volt már szinte tolakodó a razziáival, a hangjától a hideg rázott már. Nagyon szépen élünk, nem tudom, minek járt ide.
2020. szept. 11. 10:49
14/21 anonim válasza:
Azért lettem lepontozva mert nem jön a covid miatt? 😀😀 Ő mondta hogy amíg ez a helyzet nem fog kijárni hozzánk. Havi 1x megyek én de 10 perc alatt le tud mindent mert fél.
2020. szept. 11. 11:48
15/21 anonim válasza:
Mi lesz veled basszus szülés után, ha tényleg betartja amit kell? 6 hétig hetente aztán 1 éves koráig havonta. Agy🌳szt fogsz kapnj
2020. szept. 11. 12:07
16/21 anonim válasza:
Nálam egyik sem volt soha terhesség alatt pedig 4 gyerkőc van!!
2020. szept. 11. 13:52
17/21 Wonderwomen válasza:
Nálam még nem járt, kockázatbecslésről vagy miről beszélt, de mondtam, hogy össze vissza van a beosztásom a melóhelyen, pénteken írjuk meg a kövi heti beosztást, ami kb bármikor borulhat. Viszont én bölcsődében dolgozom, szóval nem valószínű, hogy hozzám sűrűn fog járni a védőnő.
2020. szept. 11. 16:32
18/21 anonim válasza:
Mi pont lakás felújítás alatt voltunk, ki is kellett költöznünk 1 hétre, mert a portól, kosztól, ramatytól nem tudtunk benn lakni, amikor a védőnő megjelent az ablak alatt,pont ablakot pucoltam.
Kérdezte,hogy most aktuális e? Mondtam, persze jöjjön be nyugodtan, addig keresek neki egy portörlő rongyot :D
Azt mondta vissza jön máskor,ha már újra itthon lakunk. azota voltam nála kétszer, de ő nem jött
2020. szept. 13. 03:12
19/21 A kérdező kommentje:
Nálunk a szomszédba most költöztek két pici ikerbabával, mondta a vedononek a szomszéd, hogy most ne jojjon mar, majd 2-3 hét mulva, mert ki sem latnak a dobozoktol, de azt mondta a vedono, ot nem zavarja... :D Es tenyleg kiment. :/
Köszi a válaszokat!
2020. szept. 13. 06:45
20/21 anonim válasza:
Kérdező!
Ez a dolga, hogy menjen és bizony általában bejelenté s nélkül. Nem véletlenül. A költözés dobozai valóban nem zavarják: az érdekli, hogy pl penészes e a fal, omlik e a vakolat, van e folyóvíz, villany.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!