Hányszor vagyok köteles beengedni a védőnőt terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Már volt kint egyszer, amióta terhes vagyok, egyébként én mentem mindig hozzá.
Köteles vagyok itthon fogadni? Úgy tudom, csak egyszer kell kijönnie terhesség alatt.
2020. szept. 11. 07:51
2/21 anonim válasza:
Köteles vagy beengedni. Nincs szabályozva, hányszor megy ki házhoz. Minimum 5 alkalommal kell egész terhesség alatt találkozni vele, és ebből minimum egyszer kell környezet tanulmány céljából kimenni. De ha többször megy, ugyanúgy be kell enegdni.
3/21 A kérdező kommentje:
Most ez komoly? Ha hetente kétszer jön, köteles vagyok beengedni? :)
2020. szept. 11. 08:14
4/21 anonim válasza:
Ahányszor megy. Ha minden nap megy, akkor minden nap köteles vagy beengedni.
5/21 anonim válasza:
Igen, ha hetente kétszer megy, akkor te hetente kétszer engeded be.
6/21 anonim válasza:
Nálunk a covid miatt nem jön szerencsére 😀 én megyek hozzá de ott is mindenbe beleköt nem tudnám elviselni itthol is 😂
7/21 anonim válasza:
A legtöbb védőnő nem fog kijárni ok nélkül, mivel hiány van belőlük. Ha hozzád hetente kétszer megy, akkor valami nagy gáz van, mert a szomszéd cigányputriba, ahol kéthavonta érkezik egy gyerek, sem jár ki a védőnő túl sokszor, nálunk meg konkrétan egyszer volt a helyettesítője a baba születése után közvetlenül.
8/21 anonim válasza:
De hát mi a francnak megy annyit terhesség alatt? Általában 1x kimegy megnézni a körülményeket, de ennyi.
9/21 A kérdező kommentje:
Nem jár hetente kétszer, nyilván csak példa volt. :D
Én is nehezen viselem, azért kérdezem. Volt kint 20 hetesen, azt hittem azzal le van tudva a környezettanulmány, de ki akar jönni még egyszer.
Ráadásul van egy fiam már, ergo hozzá is járogat ki, látja, hogy nem putriban lakunk.
Nem akarom, hogy beüljön megint órákra, azt hittem, tudom neki mondani, hogy ne jöjjön már. Illetve már mondtam, hogy megyek én, de nem tágít.
2020. szept. 11. 08:57
10/21 anonim válasza:
Nálunk 2* volt kint.Egyszer megnézte hol élünk, egyszer még valami papírokat hozott.Mondjuk engem nem zavart mert normális, kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!