Aki magánorvoshoz jár, de a doki valamelYik vizsgálatra kórházba hiv be ,akkor kell fizetni neki?illik olyankor megkérdezni ott a sok asszisztens mellett hogy mivel tartozom?
Figyelt kérdés
Vagy hogy zajlik ez általában?2020. szept. 2. 11:11
2/10 anonim válasza:
Az én orvosom azért nem kért. Rendelési időben csinálta sztk. Magánba azért fizetsz mert a rendelésén kívül a szabadidejében áldoz rád
4/10 anonim válasza:
Kórházban én nem fizetek, csak a magánrendelésen.
5/10 anonim válasza:
Nem. Én egyszer megkérdeztem UH után hogy mivel tartozom és azt mondta: semmivel, itt nem kell fizetni. Összesen kb 3x hívott csak a magánrendelésére terhességem idején.
6/10 anonim válasza:
Nem kért érte pénzt, az TB alapon lett megcsinálva, a kórházi rendelési idejében.
7/10 A kérdező kommentje:
De rákérdeztetek igy konkrétan h mivel tartozom?
nekem ez igy olyan kínosnak tűnik ott minden kollegája elött.
2020. szept. 2. 12:25
8/10 anonim válasza:
Első alkalommal amikor a kórházba hívott be, akkor rákérdeztem, figyleve arra, hogy a kollegái ne hallják. Azt mondta, hogy nem. A többi alkalommal nem kérdeztem meg, azóta 1x hívott be ő, egyszer meg ügyeletre mentem, és pont bennt volt.
9/10 anonim válasza:
Igen, rákérdeztem. Nem maradok senkinek sem adósa. Az számomra kínosabb lenne.
10/10 anonim válasza:
Nekem előre szólt, hogy a kórházban nem pénzezünk. Szerintem egyik orvos sem kér ott pénzt ( legalábbis nagyon remelem ) hiszen ezért fizeted a tb-t.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!