Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Mennyi ideig tart egy védőnői...

Mennyi ideig tart egy védőnői vizsgálat?

Figyelt kérdés
Elsőn már túl vagyunk, ma apa vinne el, viszont ő időpontra menne valahova utána
2020. aug. 18. 06:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

De fura, 10-es. Ezt egy Szegednél nagyobb városban megoldják, úgy, hogy a körzeti van a nőgyógyász mellett is (aki szintén körzeti). Így egyszeri vizittel letudható.

Akinek van magánorvosa is, az a körzetihez csak beutalókért és tp papírért jár, még gyorsabb a dolog. Háziorvoshoz se kell.

2020. aug. 18. 15:08
 12/16 anonim ***** válasza:
10es vagyok. Háziorvoshoz én sem járok semmilyen beutalóért. Egyszer voltam, amikor a saját kis részét kitölti és annyi. Azt hiszem Szegeden a Klinikán és egy másik helyen van csak terhesgondozás. A körzetes védőnők pedig külsős helyeken fogadják a kismamákat és az anyukákat a babákkal később. Nekem nincs fogadott orvosom, de több ismerősömnek is az sztk-s védőnőhöz kellett járnia és a saját orvosán kívül ott az sztk-s orvos is megvizsgálja.
2020. aug. 18. 15:15
 13/16 anonim ***** válasza:
36%
8# valakinek az a normalis ha részt vesz a saját gyereke gondozasaban. Ezek szerint nálatok nem.
2020. aug. 19. 01:00
 14/16 anonim ***** válasza:

13!

Cuki vagy. Pontosan hol szerepel olyasmi, hogy nem normális, ha az apa reszt vész a gyerek gondozásában? Ja, sehol. Amúgy kb az esetek 99%-ban az anya marad otthon a gyerekkel, így a napi ellátása és pl az orvoshoz hurcolása elsősorban az ő feladata lesz. Nos, emiatt nem árt, ha az ember képes ezt egyedül is megoldani

2020. aug. 19. 05:57
 15/16 anonim ***** válasza:

14

Nem érdemes ebbe belemenni..

Mert mindenki úgy oldja meg, ahogy akarja...

Az , hogy képes, vagy akarja-e egyedül, vagy egyàltalán szükséges-e e egyedül más kérdés.

Az a probléma, hogy belekötöttél a kérdezőbe egy olyan témában, amihez se neked, se nekem semmi közünk.

Ha kérdésem van, akkor 20 perc, ha nincs semmi, akkor 10..

2020. aug. 19. 06:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Belekötöttem? Idéznéd, hogy hol?
2020. aug. 19. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!