Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Mennyi ideig tart egy védőnői...

Mennyi ideig tart egy védőnői vizsgálat?

Figyelt kérdés
Elsőn már túl vagyunk, ma apa vinne el, viszont ő időpontra menne valahova utána
2020. aug. 18. 06:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudjuk, hogy nálatok hogy megy? Tartják az időpontot vagy várakozni kell... Maga a vizsgálat sose nagy cucc. Nálunk nem is külön vizitelt a védőnő, hanem az orvos előtt, mert értelme nem lett volna egy mázsálásért és vérnyomásmérésért külön menni.
2020. aug. 18. 06:42
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha tartják az időpontokat, akkor max 15 perc.
2020. aug. 18. 06:48
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2020. aug. 18. 06:49
 4/16 anonim ***** válasza:
61%
Rendes az apukád, hogy elvisz. Biztos örül az unokának. De ha gyereked lesz, nyilvan nagylány vagy már: elvisz, te meg haza mész egyedül.
2020. aug. 18. 06:52
 5/16 anonim ***** válasza:
1%
Nagyon vicces vagy 4-es..., de semmi közöd hozzá mások hogyan szólítják egymást.
2020. aug. 18. 06:55
 6/16 anonim ***** válasza:
22%
5?????
2020. aug. 18. 07:06
 7/16 anonim ***** válasza:
14%

4-es

Fogalmad sincs a távolságokról..

Nálunk gyalog nem indulnék el.. gyerekek előtt pedig nem volt szükségem saját autóra, mertt valaki mindig tudott vinni..

10-15 perc, ha nem kell várakozni.

2020. aug. 18. 07:43
 8/16 anonim ***** válasza:
51%

7!

Említette valahol, hogy mekkora a távolság? Na és én írtam olyat, hogy gyalogoljon? Egy felnőtt nő, pláne aki hamarosan anya lesz azért képes kell hogy legyen az önálló közlekedésre. Ha meglesz a gyerek se lesz ott állandóan az apja, vagy a párja, hogy hurcikalja.

2020. aug. 18. 08:02
 9/16 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy itt is csak veszekedni lehet, pont ezért taktam ki a kérdést 😑😑

Igen, apu nagyon örül az unokának, de a gyerek apja visz, aki el szeretne vinni ....ahoz szerintem senkinek semmi köze, hova mivel járok, egyébként nincs messze, gyalog 15 perc, csak éppenséggel szakad az eső.

Nem értem, aki nem tud egy kérdésre válaszolni, minek nyitja egyáltalán meg

2020. aug. 18. 09:11
 10/16 anonim ***** válasza:

Szegeden 2 helyre kell védőnőhöz menni. Először is van a körzeti aki látogatni fog majd. 28 hetes terhes vagyok, eddig egyszer találkoztunk (leginkább a vírus miatt). Kitölti a kartonomat, vérnyomást, testsúlyt mér. Átnézi a leleteimet, tanácsokat ad ha kérdésem van. Igazából 15 max 20 perc szerintem.

A másik védőnő a nőgyógyásznál van. Szintén vérnyomást, testsúlyt mér. Kitölti a kiskönyvem, pecsétel bele, kiadja a beutalókat, vizsgálatkérő lapokat, eredményeket a nőgyógyász nevében, aztán beadja az orvosnak a kiskönyvem és ő még megvizsgál engem is és a babát is. Itt a védőnő kb 5 perc, az orvosra kell többet várni. Van, hogy 10 perc...van, hogy 1 óra.

2020. aug. 18. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!