Mennyi ideig tart egy védőnői vizsgálat?
4-es
Fogalmad sincs a távolságokról..
Nálunk gyalog nem indulnék el.. gyerekek előtt pedig nem volt szükségem saját autóra, mertt valaki mindig tudott vinni..
10-15 perc, ha nem kell várakozni.
7!
Említette valahol, hogy mekkora a távolság? Na és én írtam olyat, hogy gyalogoljon? Egy felnőtt nő, pláne aki hamarosan anya lesz azért képes kell hogy legyen az önálló közlekedésre. Ha meglesz a gyerek se lesz ott állandóan az apja, vagy a párja, hogy hurcikalja.
Örülök, hogy itt is csak veszekedni lehet, pont ezért taktam ki a kérdést 😑😑
Igen, apu nagyon örül az unokának, de a gyerek apja visz, aki el szeretne vinni ....ahoz szerintem senkinek semmi köze, hova mivel járok, egyébként nincs messze, gyalog 15 perc, csak éppenséggel szakad az eső.
Nem értem, aki nem tud egy kérdésre válaszolni, minek nyitja egyáltalán meg
Szegeden 2 helyre kell védőnőhöz menni. Először is van a körzeti aki látogatni fog majd. 28 hetes terhes vagyok, eddig egyszer találkoztunk (leginkább a vírus miatt). Kitölti a kartonomat, vérnyomást, testsúlyt mér. Átnézi a leleteimet, tanácsokat ad ha kérdésem van. Igazából 15 max 20 perc szerintem.
A másik védőnő a nőgyógyásznál van. Szintén vérnyomást, testsúlyt mér. Kitölti a kiskönyvem, pecsétel bele, kiadja a beutalókat, vizsgálatkérő lapokat, eredményeket a nőgyógyász nevében, aztán beadja az orvosnak a kiskönyvem és ő még megvizsgál engem is és a babát is. Itt a védőnő kb 5 perc, az orvosra kell többet várni. Van, hogy 10 perc...van, hogy 1 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!