Baj ha 6 hét telik el két védőnői vizsgálat között?
Az orvosomhoz járok terhesgondozásra havonta, meg közben volt 18 hetes genetikai UH is, szóval az elmúlt 6 hétben sem hanyagoltam a terhesgondozást, de a védőnőhöz csak 6 héttel a legutóbbi alkalom után sikerül eljutnom (havonta kellene elvileg).
Be fog szólni ezért? Van valami következménye?
Az a baj, hogy még dolgozom rendesen, a védőnőm (lakhelyem) és a munkahelyen között másfél órányi távolság van, és a védőnőhöz csak 10-16 óra között lehet menni... Nehéz megoldani, főleg hogy a szabijaim vészesen fogynak. Azt sem mindig tudom megcsinálni, hogy egy 20 perces védőnői alkalom miatt fél napot hiányozzak a munkából.
Ti becsületesen mentetek minden hónapban, vagy volt hosszabb időszak maradt ki?
Dehogy gond. Érthető a helyzetedbe hogy esetleg pár hét csúszással mész.
Én kint voltam Ausztriába 7hónapos korig és mindig akkor mentem hozzá ahogy haza jártam kb 5-6hetente. De nagyon megértő volt és egyszer sem tette szóva, bár már az elején jeleztem ezt neki.
A lényeg hogy nincs ebből semmi probléma.
semmi probléma nem lesz ebből, olyankor mész amikot tudsz!
nálunk közös megbeszélés alapján választunk egy időpontot és olyankor megyek, esetleg kérdezz rá,hogy mennyire rugalmas a tietek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!