Mi történik az első védőnői vizsgálaton!?
Nem sokár 18 at töltöm és 9 hetes terhes vagyok
Az első védőnői vizsgálaton mi történik!
Környezet tanulmányozásra mikor jön ki!
Baj ha szülő nélkül megyek
Nem baj
Környezettanulmányra később 3. Trim.
De rizikóbesorolást csinál az első alkalommal.
Kiskönyvhöz, kartonhoz kérdez dolgokat
Környezettanulmány nekem a 14. héten volt,ismerősömnek 16. hét környékén.
Nekem azt mondta az első védőnői látogatást követő 2 hétben mindenkihez kimennek házhoz.
Előttem szépen leírták, gyakorlatilag beszélgetés, adatfelvétel. Kérdezz bátran bármit a terhességgel kapcsolatban.
A környezettanulmányhoz szólnék, hozzánk nem jött ki csak mikor már megvolt a pici. Lehet, mert gyakorlatilag ismeri az egész családot, hiszen nekem és testvéremnek is ő volt a védőnénije. Azt nem tudom ez mennyire szabályos, nyilván az ő gondja, baja.
Nekem meg annyi volt, hogy pisit nezett. De azt mindig néz. Nálunk meg nem volt kint. 22 hetes terhes vagyok. Azt mondta majd szülés előtt jön és megnézi megvan e minden szükséges kelengye.
Igazából én egy olyan védőnőhöz tartozom akihez a városi putri is, szóval mikor konstatálta, hogy van wc-nk, folyóvizünk, fűtésünk és mind a kettonkenk munkája, fellélegzett. Azt hiszem szegénynek más családokkal kel jobban foglalkoznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!