Anyasági támogatás?

Figyelt kérdés
Harmadik trimeszterben vagyok, az összes kötelező vizsgálaton megvolt ( vérvétel, OGTT, vizelet, UH, utóbbi magán ultrahangosnál), amíg nem volt COVID a védőnőhöz is jártam meg gondozáson is voltam. Mivel minden értékem mindig rendben volt, én a kijárási idején nem voltam külön terhesgondozáson, mert sosem történt előtte se vizsgálat ( beírta ugyanazokat a paramétereket, mint amit a védőnő beírt). Fogadott orvosom nincsen. A védőnőtől van 4 pecsétem, de nekem az orvos sosem pecsételt a könyvembe. Ilyenkor jogosult vagyok az anyaságira?
2020. jún. 4. 09:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
igen, természetesen jogosult vagy rá.
2020. jún. 4. 10:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk a kutya nem kérte a kiskönyvet. Szülés után a zarojelentesem melle kaptam egy igazolást a kórházban és azt kellett leadni. (Nyilván ők a gépben láttak mindent)
2020. jún. 4. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!