Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Lehetséges, hogy az orvos a...

Lehetséges, hogy az orvos a 10. Héten 80%ig biztosra mondja hogy fiú babánk lesz?

Figyelt kérdés
Annyira az ultrahangot figyeltük a férjemmel hogy nem emlékszünk mire hivatkozott amikor ezt mondta, csak valami olyasmi hogy a fiú babáknál az a valami függőlegesen áll, a lány babáknak pedig vízszintesen. De nem jut eszünkbe mi volt az. Utánanéznék egy kicsit 😀

2020. ápr. 6. 17:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nekem is első baba, de második terhesség.

Ezek a dolgok viszont nekem is újak, és nagyon nagyon izgatott vagyok minden egyes vizsgálat előtt/alatt , folyamatosan számolom vissza a napokat. Alig várom azt is ,hogy elmondjuk a családnak, első unoka/dédunoka stb. Úgyhogy nagy lesz a boldogság ❤️

Mindenkinek boldog babavárást , vagy aki már babázik annak sok boldogságot hozzá.

2020. ápr. 6. 22:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én a 12. heti ultrahang előtt utána olvastam, hogy mikortól lehet megmondani. És elvileg 12. héten már nagyon ritkán jó ultrahanggéppel látni lehet. A nő, aki az ultrahangot csinálta egy ideig nézegette a két lába közötti részt és nem volt ott egyáltalán semmi, de nem mondott semmit, úgy bánom, hogy nem kérdeztem rá.

Amúgy nézegettem privát helyet, ahol megmondják a nemét a 20. heti ultrahang előtt, meg csinálnak róla képeket és videót, ott a 17. héttől fogadják az embereket.

Szóval a 10. hét még szerintem még kicsit korai, úgyhogy nem lepődnék meg, ha lány lenne végül, mondjuk az orvos se mondta biztosra, de gondolom, ha fiú a baba, neki a nemét kicsit könnyebb megállapítani.

Boldog babavárást. :)

2020. ápr. 9. 10:14
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Kíváncsi vagyok mikor fogjuk biztosra tudni a nemét. Igazából ha nem lenne ez a helyzet, biztos egy babaváró bulit tartanánk és ott derülne ki számunkra is 100%-ra a pici neme. Mondjuk ha ez lenne akkor elég mérges lennék most az orvosra hogy kérdés nélkül elárulta amit gondol.

Nem éltük bele magunkat,hogy fiúnk lesz, de az biztos,hogy fiú nevünk az nincs. Ha lány lesz akkor baromi egyszerű dolgunk van😄

2020. ápr. 9. 18:43
 14/20 Wonderwomen ***** válasza:
100%
Lehet már tudni, kisfiú vagy kislány?
2020. aug. 21. 10:16
 15/20 A kérdező kommentje:

Szia!

Mostmár biztosan tudjuk,hogy nem kisfiúnk lesz hanem kiscsajszink. 🥰

Úgyhogy a feltett kérdésemre is az a válasz,hogy nem , nem lehet. 😂

2020. aug. 22. 22:26
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Milyen izgalmas volt végigolvasni a válaszokat 😁 Gratula! 💕 Egyébként hogy vagy?
2020. aug. 30. 12:15
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
6os vagyok. Megszületett a kisfiúnk, úgyhogy mondtam a dokinak menjen el lottózni, mert tippelésben elég jó 😁
2020. szept. 2. 08:47
 18/20 A kérdező kommentje:

Én szuperül vagyok, már nagyon nagyon a vége felé járunk . Várjuk a nagy találkozást!

Többiek, hogy vagytok?

Gratulálok a kis pasihoz! 🥰

2020. szept. 27. 18:02
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

2es vagyok.

Nekem tényleg fiam lett. Aug.11-én született,sajna császárral,mert a fiatalúr nem volt hajlandó befordulni. :)

Imádom,de azóta vagyok idegbajos,mert mindenen aggódom. :D remélem elmúlik valamelyest idővel. :)

Gratulálok mindenkinek :)

2020. szept. 27. 19:59
 20/20 A kérdező kommentje:

Gratulálok!! 🥰

Az én kiscsajszim még nagyon jól érzi magát odabent. Egyik orvos sem jósolt neki ennyi időt, de erre is rácáfolt, mint a nemére😀

Nem tudom elmúlik-e valaha az aggódás, szerintem inkább csak megtanulunk majd együtt élni vele 😅😂 idővel... ♥️

2020. okt. 19. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!