Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Magnesolvtól hányinger?

Magnesolvtól hányinger?

Figyelt kérdés
Eddig Magnerotot szedtem, de harmat gyenge, minden hajnalban görcsöl a vádlim. Kálciumot is szedek. Gondoltam adok egy esélyt a Magnesolvnak, ám 2 napja ahogy szedem, nemsokára rá hányingerem lesz. Létezik, hogy nem bírom a Magnesolvot? Más is járt már így? Enyhén meg is hajt, de annak kifejezetten örülök :) 29 hkm

2020. márc. 7. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Várd meg, amíg tuti teljesen feloldódik, kicsit kevergesd is, mert ha még benned is pezseg, az okozhat ilyet. És szedd be inkább étkezés közben.

(A kalciumot meg időben mindig a legtávolabb vedd be a magnéziumtól, mert gátolják egymás felszívódását.)

2020. márc. 7. 13:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Én sem birtam, mivel semmitől nem colt kifejezetten hányingerem

Ettől is hasi diszkomfort érzetem lett.. de minden ilyen ivós cucctól.

Calcium sandoz például

2020. márc. 7. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld étkezés után inni esetleg. Nekem nem volt hányingerem tőle.Mázli mert a maxot ittam belőle:)
2020. márc. 7. 17:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Én mindig hánytam tőle, felvitte a savam. Napi 8db Magnerotot kell szednem helyette...attól nincs hányinger.
2020. márc. 13. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!