Normális hogy egy hete egész napos erős hányinger gyötör, de két napja mintha elvágták volna, teljesen elmúlt és visszatért az étvágyam is?
Figyelt kérdés
6+3 hetes kismama vagyok. Remelem nem jelenthet bajt, két hét még a következő UH.2020. febr. 23. 08:53
2/3 anonim válasza:
Én 12 hetes vagyok, kb. A 10. hét körül kezdtem egészen jól lenni (addig sokat émelyegtem, hánytam), kezdtem is örülni. Na, 1 hétig örülhettem, azóta turbó fokozatba kapcsolt a rosszullèt, a reggelin kívûl mindent kihányok, erőm alig van. A fiamnál ekkorra elmúltak a rosszullétek, most úgy tűnik nem így lesz. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy bőven visszatérhet nálad a rosszullèt, nem jelez ez semmi rosszat, élvezd amíg jól vagy.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
Remelem csak átmeneti állapot és visszatér majd 🙂
Csak azért izgulok mert közben húgyhólyaggyulladásom van é sokat görcsöl a hasam. Éjszaka is arra keltem. Szedtem rá antibiotikumot. Lehetséges h ezért múlt el?
2020. febr. 23. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!