Terhesvitamintól lehet hányinger?
Figyelt kérdés
Az első 3 hónapban nagyon rosszul voltam,aztán kirándultunk 1 hetet otthon hagytam a vitaminom és jól voltam elmult a hányinger,azt hittem azért mert beléptem a 4. hónapba,de miután ismét elkezdtem szedni visszajöttek a rosszullétek..ez lehet a baj?2015. júl. 31. 10:15
1/7 anonim válasza:
Nekem akkor volt tőle erős hányingerem, ha éhgyomorra vettem be, vagy alig ettem előtte. Próbáld nagyobb étkezés, pl ebéd közben, hátha úgy jobb, vagy próbálj ki másfajta terhesvitamint.
2/7 anonim válasza:
Elevitet szedtem a terhesség előtt kezdtem. Úgy hánytam tőle, hogy na. Így terhesség alatt semmi vitamint nem szedtem, csak folsav és tudatos táplálkozás.
3/7 anonim válasza:
Gravidát szedtem, én is hánytam tőle. Az használt, ha este vettem be.
4/7 anonim válasza:
Nekem is volt hányingerem a gravidától,most a dokim tanácsára folsavat szedek és normál multivitamint.
5/7 anonim válasza:
Nekem is le kellett tennem a gravidát a 22. héten, mert ha bevettem, 10 perc múlva jött vissza ... azóta én sem szedek vitamint, nyár van, be lehet vinni zöldség gyümölcsből a szükséges vitaminokat.
Boldog babavárást!
6/7 anonim válasza:
Az Elevittől rosszul voltam, de a Gravidától nem volt semmi bajom.
7/7 anonim válasza:
Simán előfordulhat. A legkevesebb panaszt a femibionról hallottam ilyen téren és a hipp natalról, nem tudom mit szedsz de ha mindenképpen akarsz szedni valamit, ezeket meg lehet próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!