Apás terhesgondozás?
Sziasztok!
Feleségemmel várjuk az első babánkat. Mindkettőnk számára új ez a helyzet.
Mivel az én gyerekemről is van szó, és még az elején vagyunk, közösen mentünk az ultrahangokra, első alkalommal védőnőhöz és a háziorvoshoz, stb.
Amin meglepődtem, hogy 1-2 dokinak mintha ez terhes (hahaha) lett volna. Volt jó sok kérdésünk, amit nem is féltünk feltenni.
Nem vagyunk összenőve, feleségem is önálló felnőtt nő. De úgy gondolom, hogy a várandósságból én is ki akarom venni a részem. És nem csak a házimunkából. ;)
Én vagyok ilyen furibogár csak?
Kedves tőled :)
Nálunk 2.baba, a férjem sokat dolgozik, így én úgy gondoltam a 4d-n kívül megyek én egyedül mindenhova de olyan hülyén éreztem magam ,mindenhol én voltam egyedül, mindenkivel ott volt a férje ugyhogy én pont ellenkezően tapasztaltam. Ne foglalkozz senkivel. Ha akartok menjetek együtz. Boldog babavárást nektek :)
Én is bent voltam az összes vizsgálaton a feleségemmel
Természetes volt a dokinak, bár mi Luxembourgban csináltuk ezt, nem Magyarországon.
Első babánál a férjem is bent volt minden vizsgálaton. Eljött velem a vérvételekre is, sőt a védőnőhöz is volt h elkisért.
Nekem jól esett h nem kell egyedül mennem.
Az én dokimat nem zavarta egyáltalán.
A program császárnál is "bent" lehetett (az üvegfalon át nézhette)
Szerintem nem vagy ufó! 😉
#9es: köszönöm a megerősítést. :) Szerencsére a munkám rugalmas, csak a feladat legyen elvégezve, ezért heti 1-1 napot nem nehéz úgy intézni, hogy tudjunk együtt menni. Amúgyis együtt járunk dolgozni, én hozom-viszem, szóval valahogy egyértelmű, hogy így intézzük.
#10es: csak 14, de közel jártál.
12-13 Köszi nektek is.
Pár válaszoló miatt azt hittem már, hogy csak én és a baráti köröm vagyunkvilyen elvetemültek és betegek, hogy nem csak addig érdekel a gyerek, amíg megcsináljuk. 🤣🤣
Kifejezetten élvezem ezt a sok új ingert, információt. Persze amikor a genetikai uh-n voltunk, jobban izgultam mint a párom. Eddig úgy néz ki, hogy ok nélkül. :)
Rossz tapasztalatunk tb-s rendelésen volt csak. A magánok tudnak partnerek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!