Ha egy magánklinika oldalán az áraknál “várandósgondozás” címszó alatt 20. 000Ft-ot írnak, az azt jelenti hogy minden alkalommal amikor menni kell 20. 000et kell fizetned? Hány vizsgálaton kell részt venni összesen a terhesség ideje alatt?
igen, alkalmanként.
A gyakoriság sokmindentől függ, hogy pl problémamentes-e a terhesség. ÍEz esetben elég 4-5x menni, de azért sztem a nagy átlag havi 1x elmegy orvoshoz. És persze ha baj van, lehet ennél gyakoribb is.
Igen ez alkalmanként 20e.
4hetente szoktak visszahívni (ha nincs gond)
A magánklinikákon általában havonta visszahivnak, illetve a 36. Héttől hetente van ctg, de szerintem annak alacsonyabb az ára, nst pedig a 38. Héttől nekem 2 naponta volt, de nem tudom ez mennyire jellemző, probléma mentes terhesség volt, de ez ott ahova én jártam úgymond protokoll volt.
Illetve van a 12.,20., 32.,Heti nagy uh, annak meg általában dupla az ára. (20ezren felül még valamennyi)
Bpn én 15 ezret fizetek magánrendelésen (fogadott doki, saját rendelőben időpontra)
Barátnőm 20ezret fizetett a dokijának alkalnanként.
Nálunk (Szeged) bármilyen magán nőgyógyászati vizsgálat 12-15 ezer körül van. Az én dokimnál pl. 15, de vannak pár ezer forinttal olcsóbban rendelő dokik is a városban. 12-15 között vannak jellemzően, nem nagy a szórás. 10 ezer alatt már csak kisebb vidéki városokban van magán nőgyógyász szerintem.
Szóval egy puccos pesti magánklinikán teljesen reális a 20 ezer.
És igen, reális az ár. Hisz magánklinika, igazából még olcsónak is tűnik, nekem 25 volt alkalmanként, a ctg 8000, nst 8000
Genetikai uhk amik vannak a 12,20 héten az még a 25on felül 23 volt, tehát akkor nem 25ot fizettem hanem 47et.
Reális, hisz az uh gép üzemeltetése nem olcsó, a hely tisztán tartása nem olcsó, az ott dolgozókat ki kell fizetni stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!