31. hetes vagyok és semmi hasam érzem a rúgását mozgását mindent. Mitől nem nőhet a hasam?
Ha az orvosok nem mondták, hogy baj van, akkor normális.
Nekem is nagyon kicsi a hasam, már 25. héten is mondták, aztán szóltak, hogy menjek vissza 2-3 hét múlva. Akkor voltam 28 hetes. Kérdezi az orvos hány hetes vagyok, mondom 28, kérdezi, hogy biztos ez, nem számoltam el, mert nagyon kicsi a hasam, mondom neki, hogy biztos. Nézte ultrahanggal, mondta, hogy nagyon kicsi a baba is, pont a határérték alja, a köldökzsinór áramlás sem jó, egyből ott is fogott a kórházban, majdnem egy hetet bent voltam. Verhigítót kell szúrnom a terhesség végéig. Kb 2 hete szúrom, azóta látványosan elkezdett nőni a hasam, de már mikor kijöttem a kórházból, akkor látható volt a növekedés, egyik nadrágomat sem tudtam begombolni. Most se hű de hatalmas, de jelentősen nőtt. Pár nap múlva megyek megint, remélem minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!