Szerdára kaptam idő pontot nőgyógyásztol szerintetek? Többi lent

Zavaroan bunko itt sok ember...
Ahol en vagyok, (magyar nagyvaros) egyaltalan nem is szoktak huvelyi UH-ot csinalni, csak ha valamiert nagyon nem latszik a hasin semmi. Nekem mindharom terhessegemet az 5.-6. heten allapitottak meg hasi ultrahanggal, egyertelmuen kiveheto volt minden, a 6 hetesnel szivhang is volt. Szoval nekem soha nem is volt meg semmi miatt huvelyi ultrahangom. Szerintem kerdezd meg, hogy lehet-e hasi, ez csak egy kerdes, nem kell felni kerdezni, mert a varandossag egesze alatt meglehetosen sok dolog nem lesz vilagos, hogy miert van, es szerintem ezerszer jobb a dokitol kerdezni az okokat, (koteles valaszolni...) mint idegen hozza nem ertoktol kerdezni es bunko valaszokat kapni :(
A beverzestol ne felj, ettol olyasmi nem tortenhet, de ertem ,hogy ez a vizsgalat szamodra kellemetlen, en meg a rakszurestol szoktam rettegni, tudom, hogy bajt nem okoz es csak kis ideig kellemetlen, megis gyulolom. Ez van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!