Győrben el lehet számolni EP-re terhesgondozást valahol? Kért már valaki számlát nőgyógyásztól?
egyszer kértem a bödecstől, de úgy nézett rám, mintha valami tiltott dolgot kértem volna.
rajta kívül 3magándokinál voltam, de soha senki nem adott számlát vagy kérdezte volna, h el akarom e számolni ep-re.
szóval már meg se merem kérdezni, pedig jó lenne, ha lehetne, hisz ezért kapjuk a pénzt az ep-re
Szia! Dr Fekete Zoltán is szerződéses partnere elég sok EP-nek. Csak mondod neki, hogy erre a névre, címre szeretnéd és már írja is.Elsőnek én id féltem, hogy furán fog nézni, de neki ez teljesen alapvető dolog. :)
Sőt én konkrétan miatta csináltattam Ep kártyát, ugye nem kevés pénz a magánrendelés az ügyintéző viszont elég amatőr volt és elég sok dologra nem tudott válaszolni, a dokim viszont teljesen normálisan elmagyarázta, hogyan működik ez :)
Szóval én csak ajánlani tudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!