Milyen igazolást fogad el a háziorvos a nőgyógyásztól táppénz miatt?
Nálam úgy volt,hogy a nőgyógyászom akart felvenni táppénzre és hozzá kellett volna 2 hetente beutaznom a városba,fizetnek kellett volna neki a papírért ...igen....1000 Ft-ot kéthetente plusz az utazás költsége 620 ft,tehát kéthetente 1620 Ft-ot ki kellett volna adnom,és utaznom,mikor egyébként a városban nincs dolgom csak kb havi 1szer...!!Én kerek perec megmondtam neki,hogy nem fogok a papírért fizetni be beutazgatni,úgyhogy,írt egy javaslatot a háziorvosomnak "veszélyeztetett terhesség miatt keresőképtelen,9-es kóddal...bla bla bla..!Elvittem a háziorvosomnak a papírt és hozzá járok a tp papíromért,ő itt rendel a faluban,csak felpattanok a biciglire és 5 perc alatt ott vagyok,sétálva 10perc. Helyben van ez nekem tökéletes így! A kérdésedre válaszolva,a nőgyógyászod javaslatot,igazolást elfogad táppénzre,"gyógyszerre" meg egyebek,kinek épp mire van szüksége a terhessége során.Bocsi ha hosszú lett :)
13 hetes +1 napos kismama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!