Szerintetek? Szerdára várom a nem vártat. Most kB 4 napja vizes állagú a folyásom olyan mintha megjönne. Jobb oldalon szurka piszka hol jobban hol nem. Rendkívül fáj a fejem a hátam. És érzékenyebb a mellbimbóm.
Amiket felsorolsz azok között valóban vannak terhestünetek. Főként azok a dolgok szoktak árulkodni, amik amúgy nincsenek.
Ugyanakkor ezekre nem lehet biztosan építeni.
Nekem négy gyerekem van. A szagérzékenység és a nagy folyadék igény voltak az első jelek. (Januárban napi 3 liter vizet ittam), meg az állandó pisilési inger.
Kétszer is a szagundor miatt tesztelem hamarabb is, mint a nem várt, mert az összetéveszthetetlen.
De azt is megtapasztaltam, hogy a negyediket nagyon akartuk és hónapokat vártunk rá. És akkor én is annyira figyeltem magam, hogy mindenféle "tünetem" volt, aztán szépen megjött.
Úgyhogy ha nem éked bele magad az jó.
Szurkolok!
Ne hari de te felsorolod a tankönyvi terhestüneteket és holtbiztos hogy tudod hogy ezek amiket felsorolsz, azok. Beleszuggerálod a válaszolókba hogy azt írják ezek alapján terhes vagy. Akkor minek a kérdésed?
Amúgy nekem 1 tünetem volt: gyönyörű bőr. Kannák meg hasonlók amiket írsz csak t2-3 hónapos terhességtől.
"Ezt utólag az előző terhességemnél is tapasztaltam"
Meg ráadásul saját tapasztalatot is írtál...szóval tényleg nemértelek. Illetve én értem hogy jó olvasni hogy "hú akkor tutira terhes vagy" meg "na, teszteltél?" "gratula" de ne kapd fel a vizet ha valaki nem ezeket írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!