Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Szerdára várom a...

Heitmár Anna kérdése:

Szerintetek? Szerdára várom a nem vártat. Most kB 4 napja vizes állagú a folyásom olyan mintha megjönne. Jobb oldalon szurka piszka hol jobban hol nem. Rendkívül fáj a fejem a hátam. És érzékenyebb a mellbimbóm.

Figyelt kérdés
Ja és nőtt a mellem egy egész kosárnyit. Eddig menzesz előtt nem volt ilyen. És előtte mindig össze vissza ettem. Most meg. Semmi. Sokat is alszok. Érzékenyebben reagálok dolgokat. Nem szeretném beleélni magam ezért szeretnék hallani tapasztalatokat.

2018. okt. 1. 12:29
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
50 kg vagyok nem változott a súlyom konkrétan semmennyit. És sosem híztam mellre. Mindig a seggem nőt 😂😂😂
2018. okt. 2. 00:22
 12/22 A kérdező kommentje:
Ma jönne meg. Nem jön. Ilyenkor a méhszájam mensinél lent van és puha most alig érem el és kemény. Reggel azt hittem megjön. Hányingerem volt. Aztán annyi. Szerintetek?
2018. okt. 3. 17:36
 13/22 anonim ***** válasza:
Holnap reggel csinálj egy tesztet. Ha ezek télleg terhes tünetek akkor mutatni fog már szerintem a teszt is valamit.😊
2018. okt. 3. 19:25
 14/22 A kérdező kommentje:
Olyan mintha meg akarna jönni nagyon meg érzem a hasam. De semmi. Viszont plusz dolog hogy nagyon sokat pisilek. És folyton pisilős érzésem van.
2018. okt. 3. 19:59
 15/22 anonim ***** válasza:
Reggel teszt. Hajrá!
2018. okt. 3. 20:35
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem merek csinálni 😂😂mi van ha negatív? Mondjuk már rég nem. Volt az hogy 31 napos lenne a ciklusom...
2018. okt. 4. 07:30
 17/22 anonim ***** válasza:
Pedig ez már eldőlt...
2018. okt. 4. 07:53
 18/22 A kérdező kommentje:
Megvárom még ezt a napot. Nem akarok pofára esni :(
2018. okt. 4. 08:30
 19/22 A kérdező kommentje:
Megnéztem a méhszájam. Konkrétan már nem érem el. Akkor tényleg lehet sikerült?
2018. okt. 4. 10:51
 20/22 anonim ***** válasza:

Ne a méhszájadat vizsgálgasd hanem fogj egy tesztet és csináld meg ha ennyire izgatott vagy.

Ha pozitív akkor örülhetsz, ha negatív akkor még várj de ha megisjön akkor se keseredj el, új hónap új remény.

Hajrá!

2018. okt. 4. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!